Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Titeket mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Titeket mennyire zavar a narancsbőrös fenék?

Figyelt kérdés

Már dolgozom az ügyön, de jelenleg elég furán néz ki a fenekem.

Kb. így néz ki: [link]

Egyébként 20 éves vagyok, a csípőm széles, 170 cm vagyok és 63 kg.

2018. márc. 26. 21:03
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2018. márc. 26. 21:45
 22/42 anonim ***** válasza:
63%
Én is nőként írok bocsi. Lerakodott salakanyag ha kifejezetten a narancsbőrről beszélünk. Cellulit elleni masszàzs, futàskor bekened fahéjas, vagy paprika krémmel ràtekercselsz rengeteget javít a bőr struktúràjàn. És ami a legfontosabb, a folyadékfogyasztàs. Elég vizet iszol? Salaktalanító teàk stb...
2018. márc. 26. 21:47
 23/42 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar. Van, akinek jól is áll.
2018. márc. 26. 21:49
 24/42 anonim ***** válasza:
87%
Bírom, mikor a sok okos leírja hogy csak x éves kor fölött lehet a nőknek narancsbőre.Nekem már 15 éves koromban is volt a fenekemen,pedig nem voltam sem elhízott sem löttyedt.Anyámnak csak 50 éves kora fölött lett egy kevés,mikor klimaxolt már,pedig rajta plussz kilók is voltak és egész életében irodában dolgozott,nem sokat mozgott.Kérdező,ha a fejed tetejére állsz sem fog elmúlni teljesen,max egy picivel jobb lesz majd.
2018. márc. 26. 21:57
 25/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. márc. 26. 21:57
 26/42 anonim ***** válasza:
10%
De bírom amikor a genetikára kenik hahah persze....mozogni kell eleget meg természetesen egészségesen étkezni.Szerinted a semmittevéstől jó formás cellulitisz nélküli lesz??¿?¿?
2018. márc. 26. 22:00
 27/42 anonim ***** válasza:

Mikor 20 évesen semmit sem mozogtam és minden nap a mekiben ettem hibátlan tedtem volt.

25 évesen majd minden nap a mekiben eszem, semmit sem mozgok és minimális narancsbőr van a fenekemen(a linkelt fotó sokkal csúnyább az enyémnél).

Valóban, van, aki mázlistább és van, aki fogékonyabb rá, de egy fitnessmodellen sem láttam még narancsbőrt, szóval tenni mind tudunk ellene.

2018. márc. 26. 22:10
 28/42 anonim ***** válasza:
15%
#26: Én sem értem a dolgot. Férfiként kb. 1 éve lett egy kicsi. Keveset mozogtam, rosszul kajáltam. Nekiálltam kondizni és újra futottam. Bumm, tűnik el. Eközben csomó nő ismerősöm tojik az egész életmódjára és panaszkodik, hogy narancsbőrös. Amikor mondom, hogy elugorhatnának velem futni, akkor jön a válasz: Áh, ők fáradtak, inkább kajálnának velem egyet.
2018. márc. 26. 22:19
 29/42 anonim ***** válasza:
61%

Mint már többen leírták, 1000-szer inkább egy narancsbőrös, kicsit akár túlsúlyos csaj, aki kedves, vidám, érdeklődő és akivel jó együtt lenni, mint egy savanyú, hisztis, folyton nyafogó szupermodell, aki mellett csak besavanyodni lehet.

Az itt salakanyagról meg súlyzós guggolásról fröcsögő fitneszp1nákat meg sz@rd le. Ők a legtöbb esetben a fentebb leírt savanyú hisztérikák népes táborát erősítik. :D Ezt bizonyítja, hogy már a kérdésed előtt álló megszólítást is figyelmen kívül hagyták, csak hogy acsarkodhassanak egy jót. :D

2018. márc. 26. 22:21
 30/42 anonim ***** válasza:
79%
Ennyi baj legyen. Emberek vagyunk nem szobrok. Akit ez zavar az meg sem érdemel
2018. márc. 26. 22:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!