Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, első randin, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, első randin, vagy ismerkedés elején mik azok amik nem szoktak tetszeni a lányban?

Figyelt kérdés
2018. márc. 21. 12:06
1 2
 11/16 zoltan01balogh válasza:

7/10-es válaszadó!

Szóról szóra egyetértünk!

Én kiegészíteném a saját tapasztalataimmal.

A feleségemmel egy (csajok és pasik) randi oldalon ismerkedtünk meg.

Előtte 3 évig nyomattam ezeket az oldalakat, szinte mindegyiken fent voltam és elég aktívan. Az én fő szempontjaim, hogy tudjon szépen fogalmazva, helyesen írni, valamint a tvzési szokásai között ne szerepeljenek a valóságshow-k és csillagnegasztártalent-műsorok, plusz azért nézzen ki valahogy.

Mint írtam feljebb 3 évig voltam tagjai az oldalaknak, ebből gondolhatod mekkora a szórás, az hagyján, hogy 100 levélből max 15 választ kaptam, pedig nem nézek ki olyan hűde szarul, meg van a magamhoz való eszem és annyira csóró sem vagyok (bár ezt a profiljaimon semmilyen formában nem mutattam)...persze a modell alkattól és arctól messze állok.

Tehát a 15 válaszadóból 6-7 (nem viccelek) ANALFABÉTA... volt, hogy másfél sort képtelen volt az illető leírni... s itt most nem csak a helyesírásról van szó, hanem, a fogalmazás értelmetlen katyvasz.

Aztán volt olyan aki tudott írni, de hamar kiderítettem, hogy élete a vv mici, a bb pipi, meg a dd kiki... ebből kifolyólag maradt a havi/2havi egy lány...akikkel eljutottunk az első randiig, de annyiba is maradt.

Mert nem voltak érdekesek, vagy épp olyan szinten akartak az első pillanattól irányítani, hogy pl első randin már át akarta rendezni a ruhatáram...(ki ez te??? :))

Aztán volt olyan is, hogy tényleg semmi nem fogott meg, bonyolult volt az élete, látszott rajta h nagyon akar, mondom nem fektetem meg, mert az mekkora szemétség lenne, erre neki állt feljebb, fenyegetett meg ilyenek. Szóval van baj a nő fejében gazdagon.

2018. márc. 25. 08:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Te milyen hibákat találtál másban?
2018. márc. 25. 11:13
 13/16 A kérdező kommentje:
12# és te?
2018. márc. 25. 11:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Negatív gondolkodás, humor hiánya, csendes, túl sokat beszél, csak magáról beszél, nem érdeklődő, nyomkodja a telefonját, túl sminkeli magát.

Neked ffiba?

2018. márc. 25. 11:52
 15/16 A kérdező kommentje:
Pl igénytelen, erőszakos, csak magával foglalkozik, esetlen
2018. márc. 25. 16:49
 16/16 A kérdező kommentje:
Közös téma hiánya.
2018. márc. 25. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!