Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèrfiak nektek mennyire fontos hogy a kiszemelteteknek milyen autója van? Vagy hogy milyen a volán mögött?
Figyelt kérdés
Számit az autó szine is??illetve a gumik állapota márkája?? Mi a helyzet a rádióval??2018. márc. 18. 15:14
11/18 anonim válasza:
#10: Akkor gondolom te bele sem szagolnál ebbe a régi levedlett 10 éves Merdzsóba:
12/18 anonim válasza:
Amíg négy kereke van, és jól tudja vezetni, addig nem zavar.
De ha Wankel motoros, akkor megkérem a kezét :D
13/18 A kérdező kommentje:
5 kerèk van mert van pótkerekem.;)
2018. márc. 18. 18:04
14/18 anonim válasza:
Tőlem lehet Ladája, Kispolszkija, Trabantja, vagy a legújabb Renult-ja. Semmit sem jelent, az a lényeg, mit érzünk egymás iránt az autóban meg az autón kívül.
30f
15/18 anonim válasza:
Mindegy milyen autója van, de az jó, ha tud vezetni :)
Pl. Zártkerti részen laktam, hegyen, volt egy 1991-es autóm, amikor a barátnőm meglátta, egyből a kezébe nyomtam a kulcsot, hogy Te vezetsz - akkor jöttem rá, hogy azon az úton le lehet jönni :)
Szóval a vezetésből kiderül, mennyire magabiztos, bevállalós a vezető az élet többi részén is (én annyira hogy műszakin már nem ment át az autó...)
27/F
16/18 anonim válasza:
Legyen egy rózsaszín ladája, fehér bukócsövekkel, kagylókkal, nagy motor, nyígós váltó, sperrdifi, bilsteinekkel.... Asszem rögtön beleszeretnék :D
17/18 A kérdező kommentje:
Áhh nem szeretem èn a rallyautókat. Akkor már inkább offroadozni megyek.
2018. márc. 19. 06:53
18/18 anonim válasza:
Hát kinek mi jön be, offroadot még nem próbáltam, de biztos jó élmény az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!