Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy ismerkedhetnék így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedhetnék így?

Figyelt kérdés
Eddig az összes párkapcsolatom úgy alakult ki, hogy a párjaimmal először csak barátok voltunk és úgy alakult ki közöttünk több. Számomra az, hogy csak úgy találkozok egy idegennel randi keretén belül teljesen idegen és kényelmetlen. Viszont most már, hogy lediplomáztam egyre kevesebbet járok társaságba szépen lassan elkopnak mellőlem az emberek és nem tudom hol tudnék ismerkedni így. Lassan új munkahelyre kerülök, eszembe jutott az is, hogy esetleg ott össze tudnék ismerkedni valakivel, de attól meg azért félek mert ha nem működik a dolog az megintcsak kényelmetlen folyton látni a másikat. Szerintetek mi lenne erre a megoldás?
2018. márc. 17. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Az esetleges kudarc miatt egy jövőbeni lehetőséget elutasítani szerintem hülyeség.

Munkahelyen is lehet "okosan" ismerkedni.

De ha feszélyez a dolog, akkor még mindig számba jöhet valami hobbi, aminek vannak más művelői is.

Kényelmes dolog ez a barátok közt adjuk vesszük a kapcsolatokat, régen ez nagyon ment, viszont az a hátránya, hogy kvázi egy szerény keretek közé szorított valóságban éled le az életedet.

Minden idegen addig idegen, amíg meg nem ismered. Bár közhelyesnek tűnhet ez az állítás, de nem kell egyből a közepébe vágni a dolgoknak, lehet előtte beszélni Interneten keresztül, telefonon, aztán randik alatt.

A lényeg, hogy az előnyeit is számba kell venni. Pl. ideál-külsőt találhatsz magadnak.

2018. márc. 17. 19:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem akarok kampányolni a netes társkeresés melett. Pár napja pont ellene voltam bizonyos szempontból. De ott hosszabb levelezés /beszélgetés alatt kialakúlhat egy baráti légkör.
2018. márc. 17. 19:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a neten jöttem össze a vőlegényemmel, a Randivonalon. Szerintem egy próbát megér, én nem tartom úgy, hogy ott csak a defektesek ismerkednek.
2018. márc. 17. 19:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Felnőttként nem egyszerű, munka mellett nem sok embernek jut ideje vagy lehetősége arra, hogy komolyabb barátságok kialakulhassanak. Sajnos vagy sem, de előbb-utóbb rá fogsz kényszerülni arra, hogy "idegenekkel" randizz, ne pedig a baráti körödből válogass. Ismerkedhetsz neten is, vagy esetleg a leendő kollégáiddal is eljárhatsz valahová, ahol tudsz ismerkedni. Szerintem ne görcsölj rá ennyire, hidd el, hogy egy idő után bele lehet szokni abba is, ha nem a barátok közül választasz párt magadnak, senki nem halt még bele ebbe sem, sőt, talán inkább az a gyakoribb, hogy nem barátságokból alakulnak ki kapcsolatok.
2018. márc. 17. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!