Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedhetnék intellektuá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék intellektuális lányokkal?

Figyelt kérdés
17-20 éves, intellektuális lányokkal szeretnék ismerkedni. Bármi tipp, hogy merre kéne keresgélnem?

2017. aug. 26. 23:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
vicc: Amennyiben ezt megkell kerdezned, ok nem lesznek nyitottak a te intellektusodra. :)
2017. aug. 26. 23:10
 2/12 anonim ***** válasza:
MTA Könyvtár?
2017. aug. 26. 23:22
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az intellneten?
2017. aug. 26. 23:29
 4/12 A kérdező kommentje:
Megint eltrollkodjátok b*szki pedig tök komoly a kérdés. :D Sőt, retardált sem vagyok, viszont tényleg kifogytam az ötletekből. Puzsér rendezvényeire jártam egy darabig, ott általában nálam idősebb nőkkel tudtam csak találkozni.
2017. aug. 26. 23:45
 5/12 anonim ***** válasza:
52%
Európában, ejtsd: "ojrópában"
2017. aug. 27. 00:56
 6/12 A kérdező kommentje:
kö$$z te$h
2017. aug. 27. 01:48
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

Puzsér meg az intellektualitás... Csak egy átlagosnál hangosabb ripacs, akire anno felfigyeltek, mert mondott pár értelmes dolgot elég kemény hangon, utána meg elhitte, hogy a trágyára is kíváncsi valaki... Kérlek, az intellektus nem itt kezdődik.

21N

2017. aug. 27. 03:56
 8/12 anonim ***** válasza:
93%
Puzsér intelligens, csak rettentő stílusa tud lenni.
2017. aug. 27. 04:35
 9/12 anonim ***** válasza:
15%

21N.

Te nem nő vagy, hanem egy 30-as pasi. Sok mindenben egyetértek veled, de nem 20n vagy. Néha hozzairod a postod végére.

Egy 20 éves, azt sem tudja, ki a Puzsér, nem hogy a munkásságával tisztában lenne. És nem is érdekli, de nem csak ezen, máson is buktal. Vállalom a tévedést, de kétlem, hogy 21 lány vagy.

2017. aug. 27. 04:48
 10/12 anonim ***** válasza:
56%

Akkor ne hidd el, ha az kell a lelki békédhez, hogy találkozzunk és felmutassam a személyimet, akkor mondd azt, nekem úgy is jó, ha nem hisznek nekem.

Puzsérnak voltak jó gondolatai, de amit újabban összehord, élén ezzel a monogámiaellenes baromsággal, az a legalja. Akkor már inkább Csernus, neki is van egy stílusa, de legalább jó valamire. Valamivel többre.

2017. aug. 27. 05:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!