Hol ismerkedhetnék olyan lányokkal, akiknek van intellektuális érdeklődési körük, mégsem önbecsülés és önbizalom hiányosak?
Eddigi tapasztalataim szerint az intellektualizmus és az önbizalom kizárja egymást. :) Könyvtárakban szinte csak szürke egerek, szórakozóhelyeken többségében csak üresfejűek (nem mondom, ez vonatkozik férfiakra is).
Nem találom az átmenetet. Az önbizalom hiány és állandó aggódás rettentően taszító számomra, viszont akiknek meg van önbizalmuk, azok hozzá sem tudnak szagolni azokhoz a témákhoz, amik engem érdekelnek. Eddig vagy választhattam olyan nőt, akivel szívesen mutatkozom, csak ne szólaljon meg, vagy olyat, akivel tök jól elvoltam, csak haverok előtt volt kevésbé felvállalható (volt aki egy köszönésen kívül meg se szólalt egész este, és nem csak haverokkal, hanem a szüleim előtt sem - aztán kettesben tök jól el tudtunk beszélgetni az eugenetikáról...).
társadalomfilozófia :DDDDDDDDDDD
bocs
ilyenekkel nem ismerkedek, mert én meg azokat kerülöm :D szürke egerek sokkal aranyosabbak, de ha neked az a fontos hogy hogy viselkedik a haverok előtt... és te vagy az intel
intellektuális????
#2:
Igen, fontos. Sőt, hogy a szüleimmel hogy jön ki, az még fontosabb. :) Ezen felül gondolom nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom azok a lányok, akik önbizalom hiányosak, általában nem néznek ki annyira jól, mint azok, akik nem.
Tisztában vagy az intellektuális szó definíciójával?
#3:
Történelem, irodalom, politika (aktuálpolitika kevésbé), biológia, kémia, ebből kifolyólag biokémia is (a fizikával-matekkal viszont nagyon nem vagyok kibékülve :D), fegyverismeret, pszichológia, neurológia, antropológia, etológia, (nonverbális) kommunikáció, anatómia, marketing, idegen nyelvek, világméretű összeesküvés elméletek gyártása... :D stb.stb. Bizonyos fokig minden, elmélyedni viszont csak a számomra érdekesnek találtakban szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!