Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék olyan nőkkel akik esetleg majd szeretnének Angliába költözni és ott élni, dolgozni?
Egyetemen akikkel ismerkedek 19-22 éves lányok úgy 10-ből 6-7 mondja azt hogy kimenne külföldre dolgozni a suli után. Szóval egyetemen ismerkedj vagy valami helyen ahol egyetemisták vannak.
23/F
Nem biztos, hogy kilépnek, amerre én éltem Angliában, ott abban is teljesen biztosak voltak az emberek, hogy Skócia elszakadása is meg lesz szavazva, aztán tessék.
Én mondjuk utáltam Angliában élni, most Írországban élek, ég és föld, szóval kérdező esetleg ezt is figyelembe vehetnéd :)
Ez amúgy simán olyan téma, ami felmerülhet első randin, bár szerintem jobban jársz, ha már kinn keresel valakit.
"Írországba nem mennék, ott utálják a bevándorlókat."
Hol? :O Pont az ellenkezőjét tapasztaltam, munkahelyek kapkodnak értem, sőt, a 20 fős munkahelyi csapatban 2 ír van, a többi mind bevándorló. Sose kezeltek bevándorlóként és akárkivel beszélek külföldi barátok közül, senki nem tapasztalt diszkriminációt. Nagyon is szeretik a bevándorlókat, mert íz ír munkamorál, nos, az nem a legfényesebb, ez köztudott :D
Angliában sokkal nagyobb a feszültség a bevándorláskérdésben, a legtöbb ismerősöm nagyon is kinézik onnan, idegenként kezelik.. Na mondjuk az angol sose mondja a képedbe, mi baja, annál jóvabb kétszínűbb, de ez az első, hogy valaki azt mondja Írországra, hogy nem befogadó, miközben Anglia igen. Megosztanád a tapasztalataid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!