Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűntek az olyan pasik, akik szeretnének már családot?
Figyelt kérdés
Én màr szeretnék de folyton, olyan emberekkel hoz össze a sors, akikkel nem lehet tervezni.2016. ápr. 20. 18:03
1/17 anonim válasza:
Én pasi vagyok és régóta szeretnék már családot.Már a feltételek is adottak,mégsem jött eddig össze.
2/17 anonim válasza:
olyan nők mellett, akik képesek ezt megadni nekik, illetve ott toporognak a barátzónában.
3/17 anonim válasza:
Én is ezzel a problémával küzdök. 24 vagyok, de a 30-as pasikban talán lehet bízni. A huszasokba már nem annyira :D A barátzónáról annyit: Nem működik a kémia! Nekem nem nyámnyila férfi kell, nem bunkó. Hja, és ne cigizzen (legalábbis ne szívjon el naponta fél doboz cigit), plusz dolgozzon, ne anyuci szoknyája alatt legyen mindig. Ne menjen inni túl sokszor, családra jobban koncentráljon. Hja és a filmekben bezzeg van ilyen pasi! :DDD Átvágás...
4/17 A kérdező kommentje:
Nem kor kérdése, màr ràjöttem. Volt olyan időszakom, h 30 alatt nem ismizem de rà kellett jönnöm, ugyanolyan barmok. Egy fiatalabbnak több esze van.
2016. ápr. 20. 18:48
5/17 anonim válasza:
Nekem van barátom jelenleg, de úgy érzem, egyedül fogok elhullani :') Na jó, nem, fogok tartani állatokat :D :D :D
6/17 anonim válasza:
Én szerettem volna, de az exem még inkább bulizni akart, pedig nem tinik voltunk.
Szerintem sok férfi akar családot.
7/17 anonim válasza:
Gondolom, hozzám hasonlóan otthon vannak a családjukkal...
#3: jó várakozást...
8/17 anonim válasza:
Az én párom is ilyen,ő az anyagiakra hivatkozik,nekem meg közben ketyeg a biológiai órám...igaz még 30eleje,de már szerintem ez is sok.
9/17 mikeXxX válasza:
Én pont fordítva látom a nők nem akarnak családot inkább csak egy felszínes kapcsolatot és hozzá tenném nem vagyok nő gyűlölő még mielőtt valaki betalál vele !
10/17 anonim válasza:
Leginkább foglaltak már. Amelyik nem, annak 90%-ban van valami olyan dolga, ami miatt nem csoda, hogy senkinek sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!