Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűntek az olyan pasik, akik szeretnének már családot?
Figyelt kérdés
Én màr szeretnék de folyton, olyan emberekkel hoz össze a sors, akikkel nem lehet tervezni.2016. ápr. 20. 18:03
11/17 anonim válasza:
#10-es: ez a "leginkább oka van, hogy nincs" családja mindkét nemre nézve a legnagyobb marhaság.
A felmérések szerint az egyik leggyakoribb oka annak, hogy az ember gyerek nélkül marad a végén 35+ is pont az, hogy van egy látszólag stabil kapcsolata, 32-33 éves korában gyerek helyett hirtelen otthagyják/szétmennek. Ilyenkor vagy indul a pánik, vagy mire új kapcsolatot találna, addigra kicsúszik például a gyerekvállalásból
Én is azt hittem, hogy most már a gyerek jön, mégis 36 évesen párt keresek megint, és nem hiszem, hogy egy 6 éves kapcsolat után azért vagyok egyedül, mert defektes vagyok, mert senkinek sem kellettem
12/17 A kérdező kommentje:
Igen van az a véglet is pasiban, hogy csaka kifogásokat keresi. Ők nem gondolnak abba bele, h màr benne vagy a korban. Viszont ha ők akarnak majd, fognak egy fiatalt és ennyi. Ha szép vagy akkor meg megriadnak, ronda nőktől akarnak gyereket. Végülis nagyrészt a pasira fog hasonlítani ha szerencséje ban a pasinak. Aztàn majd csalja...
2016. ápr. 20. 19:42
13/17 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es! Igen sajnos ilyen is van. Olyankor vagyok meglepődve, h éveken keresztül, miért nem hoztak össze egy babàt. Én max. ha együtt vagyok vkivel 2évig akkor ràtérnék a gyàrtàsra, sőt hamarabb. Ki tudja, h rögtön össze jön e vagy sem.
2016. ápr. 20. 19:47
15/17 anonim válasza:
Felnőtt embereknél, mikor hosszú évekig se gyerek, se elköteleződés nincs, az azért van, mert legalább az egyik fél úgy van vele, hogy ő még azért vár a jobbra és nem törődik bele, hogy csak ez jutott. Aztán mikor elég bátorságot gyűjt ahhoz, hogy lépjen, vagy kinézőben van valaki, aki jobbnak tűnik lép. Esetleg épp a másik fél unja meg, hogy ő már tényleg gyereket meg házasságot szeretne és rájön, hogy évek óta csak vár és vár, de nincs mire, mást kell keressen.
17/17 anonim válasza:
Hova tűntek? Már rég foglaltak. A maradék pedig valszeg defektes, azért nem kell senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!