Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék olyan nőkkel akik esetleg majd szeretnének Angliába költözni és ott élni, dolgozni?
En is utakom Londont, ott eltem 6 evig mire atkoltoztunk Anglia azon resze ahol vagyunk. Viszont Irorszagtol sem vagyok elragadtatva de ez is attol fugg, h melyik reszere mesz. Ha Belfastba es kornyekere az gaz es nem az IRA miatt, hanem a mert meg mindig megvan koztuk a vallasi balhe.
Egyebkent Londonban kevesbe vagy biztonsagban de itt is kulonbseg van akozott h melyik keruletben laksz. Egyebkent remelem kilepunk az EU-bol, tok vicc ami itt megy. Nyilvan sok bevandorlot erinteni fog, lehet h vizumra lesz szukseg de sztem ez a legjobb dontes amit Anglia tehet.
Mondjuk en angol allampolgar vagyok ugyhogy irat ugyileg nem erint a dolog.
Nem javaslom Londont, inkabb midlandsben gondolkozz pl Birmngham Anglia 2. legnagyobb varosa tobb kulfoldi, mint angol kb ugyanaz mint London csak sokkal olcsobb, persze ez ugyis a te dontesed..
Ami a parkeresest illeti en is egyedul jottem ki es itt ismertem meg a parom akivel mar 10 honapja egyutt vagyunk es o angol allampolgar.
Ha otthon ezt igy mondod lehet hogy valaki azert osszejonne veled h kihozd angliaba aztan mikor penz meg melo lesz jol otthagyna... en is azt javaslok, hogy itt kint ismerkedj ha mostanaban jossz vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!