Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedhetnék olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék olyan nőkkel akik esetleg majd szeretnének Angliába költözni és ott élni, dolgozni?

Figyelt kérdés
Nekem ezek a terveim és ezért keresnék hasonló célokkal rendelkező barátnőt. Hol ismerkedjek?
2016. máj. 24. 13:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Sok ott a terrorista, szélsőséges szervezetek. Biztosan nem fogok Írországba menni. London az úti célom, ahol azért számíthatok segítségre, ha gond lenne.
2016. máj. 24. 14:33
 12/22 anonim ***** válasza:
91%

London, jaj.. Anglián belül sem találhattál volna rosszabb helyet.

Terrorszervezetek, hogyne :D maximum az IRA, ami aktív, de az Észak-Írország, ami UK része.. Itt maximum 1-2 lövöldözésről hallani, nagy ritkán, de ott is egymást gyilkolásszák a maffiózók, ez minden nagyobb városban előfordul.

Terrorveszélytől félsz, és Londonba mennél :D Jót nevettem, köszi.

Mindenesetre sok sikert. Megnézheted a Hungarianmingle vagy mi társkeresőt, valahol olvastam, hogy az pont a külföldön élő magyaroknak van kitalálva.

2016. máj. 24. 14:51
 13/22 A kérdező kommentje:
Jól van Kapitány, leülhetsz. Londonba megyek és kész.
2016. máj. 24. 14:58
 14/22 anonim ***** válasza:
Bölcsészkarokon.
2016. máj. 24. 15:53
 15/22 anonim ***** válasza:
Húzzál kifelé! Aztán verd kint egyedül a kis kukid!
2016. máj. 24. 16:10
 16/22 A kérdező kommentje:
# 15: Kösz te 36%-os senki. Semmirekellő te meg tedd itthon ugyanazt!
2016. máj. 24. 16:14
 17/22 anonim ***** válasza:
89%

Ugyan már, kérdező, nem kell ennyire felkapni a vizet. Igenis megmosolyogtató komment volt, hogy azt mondod, Írországban terrorszervezetek vannak, de azért Londonba mész, ahol napi 8-9 rajtaütés és razzia, bombariadó stb van, konkrét gettóterületek, és összehasonlíthatatlanul magasabb akár a terror, akár az egyéb bűnszervezetek száma, mint az egész ír szigeten :D

De azért ezen megsértődni, ugyan már. Nem bántásból írom, csak szemet szúr a tájékozatlanság.

Tanácsot kértél, kaptál, oldalakat írhatnék arról, miért London a legrosszabb választés, de ha tájékozódni akartál volna, vagy legalább utánaolvasnál, vagy hallgatnál olyanokra, akik ott élnek/éltek, már te is tudnád. De ha tetszik, próbáld meg, max nem jön be.

Menj Londonba és őszintén kívánom érezd ott jól magad, talán te leszel az első, akinek sikerül.

2016. máj. 24. 16:37
 18/22 A kérdező kommentje:
Kicsit írhatnál Írországról is, mert nagyon London ellenes vagy.
2016. máj. 24. 16:42
 19/22 A kérdező kommentje:

"legalább utánaolvasnál, vagy hallgatnál olyanokra, akik ott élnek/éltek, már te is tudnád"

Fél évig ott éltem, igen. Testvéreim kint élnek, igen. Fél családom kint él, igen. Úgyhogy tájékozódtam elhiheted.:) A kérdés viszont nem erről szólt, hogy Írország vagy London.

2016. máj. 24. 16:43
 20/22 anonim ***** válasza:

Őszintén, jó olvasni, hogy vannak, akinek bejön a hely.. számomra az univerzum s-gglyuka, éltem ott is 9 hónapig (több, mint 50k-s fizetéssel ami Londonban sem rossz azért, ezt csak azért írom le, hogy világos legyen, hogy nem azért éreztem rosszul magam, mert kulimunkát csináltam vagy minimálbért kaptam és nem futotta semmire) de mégis horribilis tapasztalataim vannak. Nekem is, meg az összes ottani ismerősömnek.. Lélekölő egy hely hosszútávon, még azok a barátaim is, akik teljesen odavoltak érte, menekülnek onnan pár év után. De ha neked ott a család, stb, akkor nyilván más.

Írországot leginkább az emberek miatt szeretem - nyitottak, befogadók, segítőkészek és nagyon önzetlenek. Nem tudom, honnan szedted a rémhíreket a bevándorlásellenességről/terrorveszélyről, ilyennek a mindennapi életben nyoma sincs. A szokások nagyrészt ugyanazok, boltok, termékek, kaja, mint UK-ben, csak itt nem kapod azt a rideg, álmosolyos "polite" kétszínűséget, mint Angliában.. Amellett gyönyörű hely, én mondjuk nagyon kirándulós vagyok, szóval sokkal szimpatikusabb az, hogy otthonról (Dublin belváros) egy órára hegyek, tenger, túraútvonalak, látnivalók. De nem akarsz idejönni, nem is kényszerít senki, az első kommentemben felvetettem, hátha megfontolod, kicsit megvágott a durva reakció, de nem akarok itt semmiféle propagandát folytatni.

A kérdésedre amúgy válaszoltam - külföldi magyaroknak készült társkereső, ill. kinn személyesen. Ismerkedéskor pedig az elején felhozni. Ennél többet nem tudok mondani :)

2016. máj. 24. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!