Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőként nektek is kínos ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként nektek is kínos ez a "ki fizet a randin" téma? Férfiak ti erről hogy vélekedtek?

Figyelt kérdés

A mostani konkrét példa: most lesz a második randink. Az elsőn ő fizetett (vacsorázni voltunk) A másik randi nála lesz, és úgy beszéltük hogy rendelünk valamit. Ilyenkor mikor kellene szólnom hogy egyébként én szivesen fizetek? Amikor rendeljük?

Egy az hogy tényleg szivesen kifizetem, nyilván pár ezer forintról van szó.

A második, hogy nem akarom hogy azt higyje hogy èlősködni szeretnék rajta (főleg úgy hogy ki tudja mi lesz még ezekből a találkozásokból...)

A harmadik, hogy én még egyetemista vagyok, és most nem melózok, hanem következő hónapban fogok kezdeni. ezzel ő is tisztában van, és mivel ő már bőven nem egyetemista, azt is el szeretném kerülni hogy azt higyje rá vagyok szorulva.

Szóval mi ilyenkor a normális magatartás?

2018. márc. 16. 02:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
51%

Ez kb. mindig kínos, kivéve ha a férfi előre határozottan tudatja, hogy szerinte hogy is lehet. De az meg neki kínos, szóval kín az egész..

Mert ha nincs megtárgyalva, csak automatikusan a férfi fizet, akkor ja, most azt gondolja, hogy élősködő vagyok? De ha meg szólok, hogy majd én fizetek, vagy az én részemet én... Mert mondjuk én úgy vagyok vele, hogy megmondanám, hogy enyimet én fizetem.. És ha még bele is megy, hogy menjen felesbe, akkor meg az ciki (a pincér vagy egyéb előtt), hogy külön számlát kérünk, holott együtt vagyunk... Régebben még okésabb volt, hogy a pincér megérkeztéig odaadta a nő kp-ben a férfinek a részét, és a férfi meg fizette így a kettőjükét. De manapság az érintőkártyák világában ez felejtős.

Na én eleve utáltam az ilyen beülős randikat, az ilyen szituk miatt meg pláne, inkább a sétálós randik híve vagyok.

2018. márc. 21. 03:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!