Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltettem a Tindert! Ponntosan hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Elkezdtem beszélgetni. Eddig rendben, de egy-két nap beszélgetés után hogyan tovább, ha nem akarom hogy a facebookon ismerőseim legyenek az előtt, hogy találkoznék velük személyesen. Nem akarom h idegenek, félig idegenek az ismerőseim legyenek. Nekem akik ott vannak, valamilyen szinten fontosak. Mi a megoldás?
Ti hogyan csináljátok? Van más megoldás, hogy facebook nélkül is jól meg tudjam ismerni az illetőt?
2018. márc. 14. 17:42
11/17 anonim válasza:
"Lehet nem volt egyértelmű, de én vagyok a nő. "
A határozatlanságodból és abból kiindulva, hogy egy csomó emberrel beszélsz, szerintem mindenkinek teljesen egyértelmű volt, hogy nő vagy :D
12/17 anonim válasza:
Facebookon lehet ugy beszelgetni hogy nem veszed fel ismerosnek. Jobb mint tinderen beszelgetni.
14/17 anonim válasza:
"Lehet nem volt egyértelmű, de én vagyok a nő."
De, a töketlenség eléggé árulkodó...
15/17 anonim válasza:
Akkor most az a rész jön, hogy letörlöd..
16/17 anonim válasza:
Egyesek miért érzik személyes sértésnek azt, hogy a kérdező töketlen? Komolyan érdekel, kedves gyk-n hobbiként naponta lepontozók: Képesek vagytok leírni egy összetett mondatot, amiben leírjátok a frusztrációtok?
17/17 anonim válasza:
Beállítások -> Profil törlése
(Vagyhogy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!