Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor pár hónapja feltettem ide képet, nem fura, hogy csak 14-15 év körüli tini lányok írtak priviben, hogy bejövök nekik? A korombeli lányoknál tényleg ennyire esélytelen lennék? 22F
Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 14:05
1/11 anonim válasza:
Nem, csak ennyire sok itt a kisp*cs pulya, hidd el. Akik meg nem írtak, biztos h idősebbek, komolyabbak, és nem itt ismerkednének...
2/11 anonim válasza:
Nem, csak a kislányok izgulnak kép alapján pasikra :P
3/11 anonim válasza:
:D még jó hogy elég rég voltam 14-15 :D de sose voltam ilyen hülye tini pics
4/11 anonim válasza:
Itt általában a tizenéves korosztály van jelen. Az idősebb lányokban pedig van annyi tartás, hogy ne hozzák napvilágra minden érzésüket, és ne bukjanak rá rögtön az első kanra. :D
24/n
7/11 A kérdező kommentje:
Stílus váltós? o.O
2012. aug. 3. 15:44
9/11 anonim válasza:
szerintem a korod beli lányok kicsit elkeseredettnek gondolják ezt
10/11 anonim válasza:
Használd ki! A tinicsajok sokkal izgalmasabbak és kevesebb gond is van velük átlagban! A korodbeli csajok nálad idősebbekkel járnak amúgyis!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!