Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a 14-16 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a 14-16 év körüli lányok között sokan még annyira gyerekesek, felszínesek és buták?

Figyelt kérdés
MIvel mégis ezeknél a gyerekeknél van csak esélyem barátnőre, így ennél a korosztálynál kényszerülök próbálkozni, sajnos túlságosan kisfiús a külsőm, így rengeteg huszonéves igazi nő utasított már vissza emiatt, a szemükben teljesen érthető módon én csak egy kisfiú vagyok, nem férfi.

2012. júl. 25. 21:19
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Talán mert még gyerekek?!
2012. júl. 25. 21:21
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
Ne általánosíts!! 16 L
2012. júl. 25. 21:22
 3/9 Hole Hunter ***** válasza:
31%

Csak nem azért, mert még valóban gyerekek?...

Nem a tapasztalatlan gyerekek hajkurászásától leszel férfi.

Amint rájössz, hogy kell egy nőt (és nem gyereket) meghódítani, rálépsz a férfivé válás útjára.

Sok sikert hozzá!

2012. júl. 25. 21:23
 4/9 anonim ***** válasza:
60%
Vannak afölött is felszínesek, és buta az nagyon sok van :D
2012. júl. 25. 21:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok általánosítani, de a kérdezőnek részben igaza van. ilyen korban még nem elég érettek egy párkapcsolatra, és ezt saját bőrömön tapasztaltam meg nem egyszer.. viszont nem minden lány ilyen 16/F
2012. júl. 25. 21:35
 6/9 A kérdező kommentje:

Nehogy én legyek már a hibás, amiért a lányok ennyire válogatósak és külsőségekre hajtanak csak!

Most mit csináljak, h acsak ilyen kis taknyos 13-15 év körüli lányok rajonganak értem,nekik jövök be külsőre?!

Én már unom, mert ahogy ismerkedem velük rájövök, hogy két hét uátn elhagynának egy másik fiúért vagy megcsalnának, nem tudnak komoly kapcsolatba benne lenni, szexre sem jók, mert még túl fiatalok és én lennék a rossz ember, ha dugnék velük. Közben meg már átment rajtuk a félváros, de mindegy. Csak olyan ártatlannak mutatják magukat először, hogy nagyot nézek, amikor kiderült, hogy már nem is szűz meg tudnék még mit sorolni.

2012. júl. 25. 21:35
 7/9 anonim ***** válasza:

blablabala. szerintem te már az általad kreált imidzshez idomulsz.

1. biztos évek alatt gyűjtötted össze ezt a tapasztalatot, hogy nem kellesz a korodbelieknek. - azóta viszont baromira fejlődhetnél, ha nem csak ezt a dumát hajtanád.

2. ha meg nem évek alatt, akkor ne ferdítsünk kérlek, baromira nem tudhatod hogy azért, mert pár korod bélinek nem kellesz, akkor senkinek.

3. most itt keresed a kis tiniket, akik majd fellázadnak, hogy ők nem ilyenek, csak hogy bepróbálkozhass náluk. fogadjunk. különben tök hülye a kérdésed, te már idősebb vagy ezekszerint, mi közös hozzájuk, egy gyerek pont hogy gyerekes lesz, nagyon sajnálom. nekik se kellesz ezek szerint.. ezt is tényként kezelheted. persze ezt nem...

2012. júl. 25. 21:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Épp azért hagytam ki a dugást velük, mert láttam, hogy csak megbánná. Nem egy szűz ajánlotta fel magát már nekem, de láttam, hogy nem áll még készen rá, csak azt hiszi!
2012. júl. 25. 21:40
 9/9 anonim ***** válasza:
és, ezt most kinek mondod? nem vagyunk kíváncsiak az életedre. a gyerekek meg azért ilyenek, mert még tanulni kell a világot, és fel kell nőni rá. cső. te már ezt megtetted, lépj tovább.
2012. júl. 25. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!