Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz szerintetek ha egy szépnek mondott jófej csajnak a barátnői pont, hogy nem olyan szép lányok és sokszor gyerekesek meg idétlenek?
pl ha van egy jó pasi és ott vannak és megtetszik neki az a bizonyos szép lány közöttük kizárt lesz hogy legyen valami a csajal a barátnői a hibájából,
mert a barátnői éppen különböznek tőle és nem olyan szépek és stb.??
Velem ugyanez a helyzet!
A srácokat az én ismeretségemben nem zavarták a barátnőim, de a legtöbbjük közölte velem hogy a barátnőim közel sem érnek fel hozzám :/ Én azt szoktam csinálni, hogy amikor pl. az ebédlőben vihognak valami gyeekes dolgon, úgy teszek, mintha nem is figyelnék rájuk és csak úgy ott ülnék velük.
Engem nem gondolnak gyerekesnek, talán ezért. De ez csak az én helyzetem, lehet a tijed kicsit másabb.
Szerintem nem gáz. Hajrá :)
Hát ezt elég zavarosan fogalmaztad meg -hogy szépen fejezzem ki magam:/
Azért azt sikerült kiderítenem a monológodból, hogy te szégyenled a barátaidat!
Szép kis barát lehetsz.
Én azt javaslom, hogy 15 évesen, inkább még a szókincsedet próbálgasd bővíteni, meg a helyesírásodat csiszolgatni.
Utána jöhetnek a fiúk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!