Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Helyembe mit tennétek? Lent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyembe mit tennétek? Lent bővebben. (Bocs azért hogy egyszer már feltettem ugyan ezt a kérdést, . De nem nagyon kaptam olyan vállaszokat amiket meg tudnék fogadni, kössz)

Figyelt kérdés

18-éves srác vagyok.

Apám (elég idős, közel 70éves) vállalkozó, egyke gyerek vagyok.

Öregem folyamatosan dolgoztat, hiába vannak rajtamkívül alkalmazottjai nekem mindig amikor csak tehetem melóznom kell.

Teljesen kitölti a szabadidőmet.

Hétköznap:suli utána meló estig.

Hétvégén: reggeltől estig melózok, hiába hívnak a haverok hétvégente bulizni. (mármint az a kevés ami megmaradt)

Szinte sose járok, mivel hogy reggel8-este9-igmegy a munka, utána meg rettentően fáradt vagyok és kedvem sincs semmihez csak aludni.

Nekem szószerint felüdülés az iskola, ahol ennek ellenére nem vagyok visszahúzódó, sőtt......

Osztálytársaim nem akarják elhinni hogy még soha nem volt baránőm, mivel hogy a sulimba elég nagy a tekintélyem, és elég magabiztos, humoros, és helyes srác vagyok szerintük.

De az a legnagyobb baj hogy már a szüleim othon is szekálnak ezzel a "csaj" dologgal.

Egyébként sok lány szeretett volna már járni velem de...... igazából...... hát, nem, hiszem hogy jó ötlet lenne. Milyen kapcsolat az hogy szinte alig alig találkozhatunk? Lányok ti járnátok egy ilyen pasival mint én? Egyre rosszabb hangulatba telnek a napjaim.

Most meg itt a nyár, pont ilyenkor kell 2x nagyobb tempóba melóznom, a többi fiatal meg sütteti a hasát a napon...... ez nagyon sz.r érzés.

Nem hiszem hogy igazából sokáig birom ezt, nagyon szeretnék már egy csajt magam mellé, szertnék egy kis pihit, magánéletet.....csak úgy élni mint a korosztályom.

Erről elbeszélgettem már öreggemmel is egy párszor de ...... mindig vitába torkollott.

Ezek után mit tegyek? szerintem ez már rég nem élet......

2009. jún. 20. 22:00
 1/10 anonim ***** válasza:

Mikor végzel? Javasolnám, hogy menj minél messzebbre egyetemre. :)

Egyébként pedig ha megint szekálnak, akkor szerintem mondd meg, hogy ha nem hagyják, hogy szabadidőd legyen, akkor nem tudsz barátkozni senkivel. Fizetést kapsz a munkádért?

2009. jún. 20. 22:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ mit dolgozol? Az appákal nehéz kijönni! Én is nehezen bírok vele pedig nem othon lakom! A munka nem baj de a ZERO szabadidő az nagyon sz*r!!! Szabadság mindenkinek jár pláne egy ilyen fiatal srácnak mint Te! Adj ultimátumot a szüleidnek!!! 24/L
2009. jún. 20. 22:06
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi szépen egyébként én is ebbe az egybe látom a kiutat a tanulásba, egy olyan városba megyek ami 50-kmre van tőlünk, ez pont az a táv, hogy könnyen haza tudok menni ha kell, de nemkell mindig haza járnom.

Pénzt, hát csak a szügségleteim kielégítésére kapok, de ez viszont egy 6számjegyű összeg/hó, és egyébként én vagyok már a cég tulaj.

2009. jún. 20. 22:10
 4/10 A kérdező kommentje:

Ultimátumot???????? ez merész dolog lenne.

A kocsim és a kéróm nélkül megpusztulnék, de vésősoron lehet hogy be jönne.

Ez maradjon a Z-terv inkább, végszügség esetére.

2009. jún. 20. 22:13
 5/10 anonim ***** válasza:

22:06! A csajok meg fognak találni, ha szeret beéri kevés idővel is! Meg aztán mások is így vannak ezzel munka 100% csaj 0%! De azért nem lehet rossz cégtulaj, saját autó!!!:)

Még mindig nem mondtad mit dolgozol! Szándékosan?

2009. jún. 20. 22:37
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem, nem szándékosan.

Egy vidéki gazdaságnak vagyok papíron a tulaja (cégnevet direkt nem írok), ahol földműveléssel foglalkozunk leginkább.

2009. jún. 20. 22:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Köszi!
2009. jún. 20. 23:00
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem én tudom ki vagy :)

mellesleg a tipp csak annyi, hogy 18 éves korod után már a saját magad ura vagy :)

2009. jún. 20. 23:02
 9/10 A kérdező kommentje:
nah ki vagyok kíváncsivá tetté?
2009. jún. 20. 23:03
 10/10 A kérdező kommentje:

23:02 mesélj mit tudsz?

Ki vagy te?

2009. jún. 20. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!