Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bepróbálkozzak nála?
Pár hónapja megláttam már a lányt a buszon, de nem mertem közeledni felé, mert nem akarok beégni.
Aztán ma...
Felvettem a lányt msnre (igaz álnéven, hogy kipuhatoljam, hogy hogy áll pasi fronton...ez tudom, hogy disznó dolog, de csak a cél érdekében tettem). Nagy meglepetésemre olyat írt, hogy elkezdtem reménykedni.
Nagyvonalakban leírom, mit írt: én megkérdeztem, hogy van-e barátja, erre ő: nincs sajnos,nem jön össze,de már hozzászokott.
Mitévő legyek? Vegyem fel MSN-re, mondjam el neki, hogy már elég régóta tetszik nekem, meg h én is azzal a busszal járok, amivel ő...ilyesmi?
tegnap 23:30 -l értek egyet...
mond meg neki az igazat meg amit ide is leirtál kommentbe.
ne parázz,csak minnél lazábban és akkor nem lesz gáz
Az első vagyok.
Teljesen természetes, hogy félsz de lépned kell különben, mindig csak rá fogsz gondolni, és lehet, hogy feleslegesen. Így meg, vagy összejöttök, vagy túlléphetsz rajta. Vedd fel nyugodtan msn-re, ne törődj vele, hogy mit gondol. Mondd el, hogy ki vagy, ismerkedjetek és hívd el randizni. Ha most félsz, de legyőzöd a félelmed, hidd el a következő már könnyebben fog menni.
Sok sikert! Szurkolunk!!! :D
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!