Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bepróbálkozzak nála?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bepróbálkozzak nála?

Figyelt kérdés

Van egy csaj, akivel kicsi gyerekkorunk óta ismerjük egymást és nekem nagyon tetszik. Kb fél éve összejött az egyik haverommal, de 2 hónapja szakítottak.

Nem tudom, hogy megéri-e kockáztatni a barátságot egy kapcsolatért és azt sem tudom ,hogy összejönne-e velem.

Szerintetek? F/16

2010. jún. 29. 13:03
 1/10 anonim válasza:
43%
hjahh inkább ne!! Velem volt ilyen és nagyon ráfáztamm :( a pasi aki most ugye te vagy szétkürtölte mindenkinek hogy mi történt kettőnk között......
2010. jún. 29. 13:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bepróbálkozhats... Attól csaknemlesz vége a barátságotoknak... Meg amúgy is "Aki nem mer, az nem is nyer" szal. 1 próbát mindenféleképpen megér...
2010. jún. 29. 13:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Velem ugyanez volt a helyzet, csak nem ismertük egymást gyermekkorunk óta. Elmondtam neki, hogy mit érzek iránta, visszautasított, és azóta, hát... ne szépítsük, semmit nem beszélgetünk egymással, és én csak gyötrődöm. Félő, hogy ez nálatok is benne van a pakliban. =[ 16/f
2010. jún. 29. 13:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél rámenős!Nem szabad egyből szembesíteni mert tényleg rá mehet a barátságotok és ezt sztem senki nem akarja!Mutasd ki, hogy mit érzel!Hívd el valahova(romantikus helyre)pl.:vacsira!Mikor úgy gondolod, hogy biztos vagy a dolgodba akkor rá kérdezhetsz ha pedig nem alakul ki semmi akkor nem áldozd fel a barátságotokat!
2010. jún. 29. 13:13
 5/10 anonim válasza:

Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne részedről... Szóval inkább hagyd. Gondolj bele milyen rossz lenen a haverodnak... Meg aztán a kapcsolatotok is furcsa lenne. Nem ér annyit egy lány sem, hogy egy barátot kockáztass.

Üdvözlettel,

Mr. 12cm

2010. jún. 29. 13:25
 6/10 anonim ***** válasza:
85%

hát nagyjából csak egy választásod van: próbálkozz be nála.

Ugyanis három választási lehetőséged van:

1. NEM próbálkozol be, maradtok barátok, te viszont szenvedsz.

2. IGEN, bepróbálod, elutasít, rosszba lesztek. Szenvedsz, ugyanúgy, mintha csak barátok maradtatok volna és nézegetnéd, ahogy más farkalja.

3. IGEN, bepróbálod és összejön (nem fog).

2010. jún. 29. 13:29
 7/10 A kérdező kommentje:

Am a "haverom" eléggé görény, most beszéli meg a volt csajommal hogy mikor fognak lefeküdni, szal ő nem igazán érdekel.

utolsó: Mi az hogy nem fog? :D

Na, majd kigondolom, hogy mi legyen :D

2010. jún. 29. 14:38
 8/10 anonim ***** válasza:

magánvéleményem szerint ne in medias res... szóval ne tépd fel a szobája ajtaját azzal, hogy "szeretlek és mi márpedig együtt leszünk!"

szerintem először csak bókolj neki, érintsd meg úgy, hogy ő is lássa, hogy ez más, mint máskor (nem seggre pacsi!) és ebből vond le a következtetéseket! ha elutasítóan reagál, még mindig visszacsinálhatsz mindent! ha viszont láthatóan örül a közeledésednek, biztos a siker.

de remélem azt tudod, hogy ebből 1ik percről a másikra nem lesz olyan igazi lángoló szerelem...

2010. jún. 29. 15:11
 9/10 anonim ***** válasza:
úgy nem fog, hogy barátból a legritkábban lesz kúrópartner. Egy-két hónapnyi barátság még belefér, de az a lány, aki évek óta a barátod, nem fog úgy nézni rád.
2010. jún. 29. 16:05
 10/10 anonim ***** válasza:

ha nincs meg benne egy minimális testi vonzás feléd, nem fog menni. bármit teszel...

szerintem lehetséges, hogy ez 1 nagy marhaság. hogy tetszett meg hirtelen, ha egész eddigi életedben elfért melletted?

2010. jún. 29. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!