Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek bepróbálkozzak nála?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bepróbálkozzak nála?

Figyelt kérdés

Pár hónapja megláttam már a lányt a buszon, de nem mertem közeledni felé, mert nem akarok beégni.

Aztán ma...

Felvettem a lányt msnre (igaz álnéven, hogy kipuhatoljam, hogy hogy áll pasi fronton...ez tudom, hogy disznó dolog, de csak a cél érdekében tettem). Nagy meglepetésemre olyat írt, hogy elkezdtem reménykedni.

Nagyvonalakban leírom, mit írt: én megkérdeztem, hogy van-e barátja, erre ő: nincs sajnos,nem jön össze,de már hozzászokott.

Mitévő legyek? Vegyem fel MSN-re, mondjam el neki, hogy már elég régóta tetszik nekem, meg h én is azzal a busszal járok, amivel ő...ilyesmi?

2010. jún. 9. 23:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Igen! Nyugodtan!
2010. jún. 9. 23:07
 2/14 A kérdező kommentje:

És az ciki, ha most aztmondom, hogy félek?

Egyébként én ilyet egy lány iránt sem éreztem még, de komolyan! Nemis értem, hogy ez most mi?! :S

2010. jún. 9. 23:09
 3/14 anonim ***** válasza:
Igen,vedd fel!!Sok sikert =)
2010. jún. 9. 23:11
 4/14 anonim ***** válasza:

vedd fel. aztán beszéljétek meg. még jó is kisülhet belőle.

ha nem, akkor meg továbblépsz. gondolom azzal a busszal suliba szoktál járni.. hogyha beégsz, mostmár úgyis midnegy, napok múlva nyáriszünet..

2010. jún. 9. 23:11
 5/14 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg egy kicsit,lazíts,ne ess pánikba.Szerintem ő is örülni fog,hogy végre lesz egy pasija!
2010. jún. 9. 23:12
 6/14 A kérdező kommentje:

Igen ám! Csak van egy aprócska bökkenő!

myvipről már törölte magát, onnan tudtam meg az msnjét, mikor még fentvolt. De most ha én felszem, akkor gyanús lesz neki, hogy tudom az msnjét, nem?

2010. jún. 9. 23:13
 7/14 anonim ***** válasza:
azt mondod, hogy valamelyik ismerősétől kaptad meg, aki kérte, hogy ne mondd el neki a nevét. vagy találj ki valami kifogást.
2010. jún. 9. 23:14
 8/14 anonim ***** válasza:
engem folyton felvesznek, de nem nagyon tud érdekelni, hogy honnan szerezték meg a címem, csak az hogy ki vett fel.aztán már megy minden magától.;)
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát...lehet...gondolom iwiw-en nincs rajta.
 10/14 A kérdező kommentje:
Nincsenek közös ismerőseink, nem is ismerjük egyást, csak én őt, iwiwen még fent van de ott nem írja ki az msnjét. Amúgy meg tuti megfogja kérdezni, hogy honnan tudom az msnjét, mert az álnevemtől is kérdezte, hogy minek vettem fel.
2010. jún. 9. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!