Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy megbámulják mindig és észreveszik a nagymellű barátnőimet és engem kis mellel soha?
Akárhova megyünk, sétálunk mindig csak rájuk néz minden fiú. Meg bámulják őket. Engem soha. A barátnőmmel egy helyen akartunk dolgozni neki nagyobb melle van és őt fel vették oda, de engem nem. Azt mondja ez is a melle miatt van. Szerintem és tehetségesebb vagyok nála! Lehet, hogy télleg a mellei miatt sikeres? A nagymellű barátnőimnek mindig is amióta eszemet tudom elöbb volt pasijuk még ha csúnya is volt az arcuk akkor is.. Nagy mellel minden könyebb az életben??? Nem vagyok csúnya. A csúnya máshol kezdődik. Szép sem. Egy átlag. Kicsi, nagyon kicsi a mellem.. A barátom 4 hónapja dobott egy nagymellű lányért. A melle is közre játszhatott?... Már plasztikán gondolkodom..:(
26/L
28/L
20:58nak nem milói(villendorfi vénusz) te történelembajnok -_-" .
a kérdezőnek: hát mind férfi szemmel igen sajnos a nagyobb mellű nőket inkább megnézik a férfiak(kirívó,nem átlagos és hasonló indokok miatt)én pl a formás popsikat is megnézem:PPP. nah de a kérdésre a plasztika alapból TABU előttem válaszolók irták hogy ért én nem irom már le. a kicsi az meg relatív nekem is volt barátnőm 75B- mérettel és nem találtam kicsinek inkább átlagos. Az életben semmivel sem sikeresebb más mind Te ezt jól jegyezdd meg, csak akkor éppen nem a te időd jött el de majd amikor elkapod a szerncse lábát akkor amikor a legkevésbé számítanál rá pasik barátok, kerrier minden az öledbe pottyan , de ne keressed nagyon majd jön magától.
még annyit tudok hozzáfűzni hogy éldd az életed és ne foglalkozz ilyen dolgokkal hogy a nagymellüeket jobban megnézik. Az sem jó érzés ha tudják hogy nézed a nőket és észreveszik és beszólnak , kifejezettem ciki.
21/F
Érdekes, máshol mindig azt olvasni, hogy a pasik vannak elfoglalva a méreteikkel állandóan! ezek szerint inkább a nők!
Ha azért vesznek fel valakit egy munkahelyre mert nagyok a bögyei, az leminősíti a munkáltató céget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!