Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy megbámulják mindig és észreveszik a nagymellű barátnőimet és engem kis mellel soha?
Akárhova megyünk, sétálunk mindig csak rájuk néz minden fiú. Meg bámulják őket. Engem soha. A barátnőmmel egy helyen akartunk dolgozni neki nagyobb melle van és őt fel vették oda, de engem nem. Azt mondja ez is a melle miatt van. Szerintem és tehetségesebb vagyok nála! Lehet, hogy télleg a mellei miatt sikeres? A nagymellű barátnőimnek mindig is amióta eszemet tudom elöbb volt pasijuk még ha csúnya is volt az arcuk akkor is.. Nagy mellel minden könyebb az életben??? Nem vagyok csúnya. A csúnya máshol kezdődik. Szép sem. Egy átlag. Kicsi, nagyon kicsi a mellem.. A barátom 4 hónapja dobott egy nagymellű lányért. A melle is közre játszhatott?... Már plasztikán gondolkodom..:(
26/L
28/L
Figyelj, tényleg a fiúk jobban megnézik a nagy mellű lányokat. Én kicsit duci vagyok de a mellem 85/C és elég sok fiú akar velem kavarni. Azt mondják, hogy az arcom is szép. De mint már elmlítettem duci vagyok, de ezt kompenzálja cicim.
13/L
MIVANN???
Ne haragudj, de most kinevettelek! Aztán rájöttem, hogy nem nevetséges, hogy peched van. Az én méretem 75 A, bárhogy is széoítjük, nem nagy...
A pasik kb 30% a kis cicire bukik! Nem vicc. Ugyanis, az a pasi, ak velem összejön, az azért szemele ki, mert belsőre és külsőre is bejövök neki!!! Azaz, az tetszik neki, hogy kis cicim van. És egyáltalán nem igaz, hogy csak a nagymellű lányokat bámulják meg. Nem kell semmit mutatni magadból(dekoltázs, láb), mert ha oylan a kisugárzásod, akkor télikabátban is észrevesznek. Tapasztalat. A 7 éves kapcsolatomból az exemnek úgy tetszettem meg, hoyg scak az arcomat látta,a testem többi részét a középhosszú, pufi fekete kabátom takarta. És ugyan nagyon kevés férfi fordult meg mellettem, mert szerencsére a kapcsoaltaim hosszúak voltak,mindig MINDIG a cicim szépségét és formáját dícsérték, és azt mondták, hogy myieln jó, hogy pont ekkora!!! Szóval ne aggódj, lesz oylan pasi,a ki rád és a kiscicidre bukik!!!!!
26/L
Ja, és aki azzal jön, hoyg csak a nagymell a szép...a szépség relatív...saját gusztus dolga...és egyáltalán nem kell leszólni ezért senkit, mert amelyik apsi ezzel jön...hát, az IQ-ja a béka segge alatt van... :)
És mégegyszer elismétlem, nem kell nagy mell egy prákapcsoalthoz..ahhoz TE kellesz!!!
Csinos, nagy mellű nő vagyok. Engem a melleim tettek gátlásossá. Zavar ha megnéznek. Kamasz koromban leszorítottam. Most már kezdem elfogadni, de még mindig zavar a mérete. 75/C-s melltartót viselek.
41/L
Mert nincs önbizalmad...
És ahogy leírtad, nem vagy büszke a melledre, nem húzod ki magad...és látszik, nincs önbizalmad, nincs kisugárzásod...még jó hogy nem vesznek észre, babám:D
Fura, mert az én barátnőmnek a melle a nagy, nekem meg átlagos...és mégis engem néznek meg jobban, gyakrabban, azért mert a barátnőm is önbizalom hiányos én meg nem..., persze...egokirálylány sem vagyok...:D
19L
Szia!
Egy anorexiás lány vagyok. 2 éve átlagos, 75B-s mellem volt.(ekkor voltam 50kg) Ahogy fogytam, egyre kisebbé vált, kórházi kezelésem idején 65A is volt... gátlásosabb lettem, mindenhol kövérnek láttam magamat kivéve melltájon. A barátom mégis kitartott mellettem és kiálló csontokkal is szépnek talált. Azóta megindultam a gyógyulás ösvényén, bár a 75A-s méreten nem jutok túl,nem is kell. Rengeteg előnye van, pl. nem fog lógni sose. Lehet h 20évesen szép a nagy mell, de 40évesen senki nem fog ránézni,amikor a térdéig lóg ne. Egészségügyileg is hasznosabb, jobb a gerincnek is, nem éri akkora megterhelés. A plasztikai műtétet nem javaslom, kockázatos, drága és természetellenes. Legfontosabb,h szeresd magad, hiszen ha önbizalmat sugárzol, azt mások is észreveszik, akár kicsi a melled akár nem.
szia,
lehet, hogy tehetsegesebb vagy a baratnödnel, de egy adott helyzetben ö jobban teljesitett. azert örülj a baratnöd sikerenek is.
a baratnöd talan magabiztosabb mint te, jobba fellepese. te pedig rosszul erzed magad a börödben. es ez egy allasinterjun meglatszik. nem feltetlenül a letehetsegesebb emberre van szükseg, hanem arra, aki tudja hasznalni azt a tudast amennyi van neki es jol el tudja adni magat. önbizalommal.
ha elfogadnand magad, ahogy vagy, es megprobalnam maskeppen gondolkodni önmagadrol, hogy te is különleges vagy es szep, akkor ezt masok is latnak rjtad. ha olyan kisugarzasod lenne, nem a melledet neznek elöször.
hangsulyozd sminkkel azt ami különösen szep rajtad. a szemed, a szad, a füled-szep fülbevaolval, az arcod, vagy a akar a hajad, a tested barmely pontja. szep labakhoz szep szoknyak, szep cipövel, stb.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!