Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Katona lány, rendőr fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Katona lány, rendőr fiú kapcsolat? Működhet?

Figyelt kérdés
23 éves szerződéses katona lány vagyok, és nagyon megtetszett egy rendőr srác, akivel nagyon jóban voltam már eddig is. Én is tetszem neki, egy hónapja rendszeresen beszélgetünk is, de a minap azt mondta, hogy kicsit zavarja a szakmám. Azt mondta, zavarja, hogy ennyi srác vesz engem körül, bár tudja, hogy nem vagyok az ilyesmire vevő. Az időbeosztásunk nagyjából egyezik, ezzel nem lenne gond. Szerintetek működhet, vagy két ilyen szakmában dolgozó embernek nincs jövője külső szemmel?
2018. márc. 13. 00:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én elég sok katona nőt ismerek, majdnem mind házas ember és tuti nem azzal töltik az idejüket, hogy orrba-szájba kefélnek a katonákkal (akiknek szintén a többsége házas). Nyilván vannak olyanok akik igen, de nem ez a jellemző.

A jobbikozó barom meg nagyon humoros volt, csak majd akkor is jobbikozzon, ha a szaros seggét kell megvédeni. Akkor se hívjon rendőrt! :D

Hogy válaszoljak a kérdésedre is: működhet persze. Nem a szakmától függ, hogy összeilletek-e vagy sem.

2018. márc. 13. 09:47
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, neked meg, utolsó, külön köszönet, mert látszik, hogy van is fogalmad arról, amit beszélsz, és jószándékkal írtál :*
2018. márc. 13. 12:45
 13/14 anonim ***** válasza:

hát ez olyan, hogy én meg színésznővel nem lennék..minden ember egyedi de az esély meg óriási, hogy más is..

legfontosabb a bizalom..amit nem kiharcolni kell, hanem kiérdemelni..

nézd magad az ő szemével, legyél átlátható

2018. márc. 13. 12:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Barátnőm menye rendőrnő, tüneményes jó fej, kétgyerekes anya:) Férj is rendőr, teljesen jól működik az életük.
2018. márc. 13. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!