Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Katona lány, rendőr fiú kapcsolat? Működhet?
Figyelt kérdés
23 éves szerződéses katona lány vagyok, és nagyon megtetszett egy rendőr srác, akivel nagyon jóban voltam már eddig is. Én is tetszem neki, egy hónapja rendszeresen beszélgetünk is, de a minap azt mondta, hogy kicsit zavarja a szakmám. Azt mondta, zavarja, hogy ennyi srác vesz engem körül, bár tudja, hogy nem vagyok az ilyesmire vevő. Az időbeosztásunk nagyjából egyezik, ezzel nem lenne gond. Szerintetek működhet, vagy két ilyen szakmában dolgozó embernek nincs jövője külső szemmel?2018. márc. 13. 00:13
1/14 anonim válasza:
Jok lesztek.
Biztos mindketten jobbikosok vagytok. Zsak a foltjat.
2/14 anonim válasza:
Jövője annak van, amiért ti ketten együtt tesztek. Rajtatok áll vagy bukik a dolog. Akkor fog működni, ha akarjátok, hogy működjön, véleményem szerint.
3/14 amper007 válasza:
A foglalkozásotok mellékes a szerelemben, viszont mindketten fegyveres testület tagjai vagytok ahol bármikor vezényelhetnek benneteket az ország másik felére szolgálatot adni. Mivel mindkettőtöknek ez benne van a pakliban, ha elfogadjátok, hogy a másik lehet 2-3 hónapot is nélkületek kénytelen élni és te /ő ezt elfogadja akkor ez nem lehet akadály.Sokan élnek távkapcsolatban hetekig/hónapokig anélkül, hogy félrelépnének.Ember függő!
4/14 anonim válasza:
"Azt mondta, zavarja, hogy ennyi srác vesz engem körül, bár tudja, hogy nem vagyok az ilyesmire vevő."
Ezzel a mondattal el is bukott a kapcsolat, meg a személyisége is. Kivéve ha neked pont a féltékeny, kisebbrendűségi érzéssel küzdő férfiak a fétised.
Jóindulattal ráfoghatjuk arra, hogy még túl fiatal, gyerekségeket beszél.
5/14 anonim válasza:
Mi rendorpar vagyunk kulonbozo szolgalati helyekrol. Tokeletesen mukodik! :)
6/14 anonim válasza:
Jól ismerem a rendvédelmi szervek női alkalmazottait, sose kezdenék velük.
7/14 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezt igazán megtarthattad volna magadnak, mert én is ismerem őket, szóval nem segítettél a válasszal :) sajnálom, hogy csalódtál, de nem kell mindenkire kivetíteni
2018. márc. 13. 08:05
8/14 anonim válasza:
Szerintem jól működhet, mert mindketten hasonló területen dolgoztok. (Ha egyiktek civil lenne, úgy nem biztos, hogy működne, de így, ahogy Nálatok van, adnék neki esélyt simán.)
9/14 anonim válasza:
"sajnálom, hogy csalódtál, de nem kell mindenkire kivetíteni" "
Nem kell sajnálni, mivel nem csalódtam.
Egyszerűen látom, hogyan viselkednek.
Nem véletlenül vagytok HM/BM matracnak hívva.
10/14 A kérdező kommentje:
Ez nagyon szánalmas, úgyhogy nem is mondok rá inkább semmi olyat, amit vársz :D Nem is ismersz engem, és idejössz a tök normális kérdésem alá komplexusoskodni, azt hiszem, ez nem engem tüntet fel szánalmas HM-matrac színben :D
2018. márc. 13. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!