Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként tudomást sem venni a merevedéstől, vagy hogyan kezeljem?
Tegyük fel, nyilvános helyen vagytok és még amúgy sem akartok semmi szexuális dolgot a randipartnerrel, de ölelés és csók hatására merevedése lesz.
Ilyenkor mi a legjobb megoldás, nőként?
Nyilván észreveszem, imponál is a dolog, de tegyek úgy, mintha nem is lenne semmi? Vagy csak mosolyogjak, tegyek valami megjegyzést, vagy tényleg ne is vegyek róla tudomást és sétáljunk tovább? :D
Ti hogyan oldjátok meg ezt a helyzetet?
Először is vágd le amikor izgalmi állapotba kerül
Panirozd be majd süsd ki.
Jó étvágyat a vacsorához
#utolsó:
Nálatok sem ennék szívesen! :D Elég ínyenc húsvéti menünek tűnik ez, lehet, hogy a Lexa Frost felhasználónevedről eszedbe juthatott volna inkább a family frost, ha már hús. :(
Hát a csók már eléggé szexuális... Az én exem úgy vett tudomást arról, hogy öleléskor is felállt nekem, hogy lecseszett, hogy "te mindig dugni akarsz?", mire elmondtam neki, hogy igen, mint megismerhette mindig kapható vagyok rá, de ez amúgy is egy reflex, szóval nem nagyon tudom visszatartani hogy felálljon...
Ilyenkor az a nőtől legvonzóbb megoldás, hogy kacérkodni kezd, belemegy a játékba, tehát kinyilvánítja, hogy imponál neki.
Én ilyenkor közelebb szoktam húzni magamhoz és még jobban hozzásimulni, szorítani. Szerintem ez elég jelzés arra, hogy az ég világon semmi probléma nincs azzal a merevedéssel :)
Ha valakivel meg már olyan a viszony, hogy valami teljesen egyértelmű dolog belefér, akkor végigsimítok a nadrágon keresztül a farkán, finoman megmarkolom és a fülébe súgom, hogy "Én is kívánlak".
A 20-as tényleg gázabb.
Van közte különbség.
Nem bántásból...de egy nő,pont attól lesz vonzó,hogy nem tesz fel ilyen kérdéseket. Persze az érintett srác erről mit sem tud,de érzékeli a tehetetlenséged,zavarod ezekben a szituációkban. Nem hibáztatlak,még előtted az élet,van időd kitanulni a női praktikákat,de van,ami majd ösztönösen jön.
Az igazi nő magabiztosságot kell hogy sugalljon. És állandóan fenn kell hogy tartsa az érdeklődést,miközben csak "morzsákat"dobál (ez utóbbit,az ismerkedési szakaszra értem).
Velem is történt már ilyen eset,nem is egyszer, nem is egy lánnyal. De ezek közül a kedvencem, egy kollégistával esett meg(későbbiekben modell lett).
Kb 17 évesen,második vagy harmadik randinkon,csók és ölelkezés közben észrevette az izgatottságom,a déli régióban :). Miközben ölelt,a combjával kétszer-háromszor finoman megemelte (melegítőben voltam).
Nem tettük szóvá,kellemes volt,és természetes.Nemcsak jelzés értékű volt,hogy érzi,de volt is benne valami izgató kíváncsiság részéről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!