Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőként tudomást sem venni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként tudomást sem venni a merevedéstől, vagy hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, nyilvános helyen vagytok és még amúgy sem akartok semmi szexuális dolgot a randipartnerrel, de ölelés és csók hatására merevedése lesz.

Ilyenkor mi a legjobb megoldás, nőként?

Nyilván észreveszem, imponál is a dolog, de tegyek úgy, mintha nem is lenne semmi? Vagy csak mosolyogjak, tegyek valami megjegyzést, vagy tényleg ne is vegyek róla tudomást és sétáljunk tovább? :D

Ti hogyan oldjátok meg ezt a helyzetet?

2018. márc. 7. 14:13
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

#9: Azt hiszem ez neked is szerencséd, ugyanis a kommented teljesen irreleváns a kérdéssel kapcsolatban.

Miért jó az, hogy csak szidni tudsz mást? Mivel ennyivel egyértelműen tapasztaltabb vagy, nyugodtan adhattál volna választ is a kérdésre egyszerűen. ;)

2018. márc. 7. 17:00
 12/31 anonim ***** válasza:
96%

Nálunk ilyen első filmezésnél volt. Egyszerűen nem vettünk róla tudomást. Néztük tovább a filmet.

Szerintem a legrosszabb ha zavartan béna poént mondani, meg mentegetőzni.

Nézd a másik oldalt, azért sem mentegetőzünk, mert benedvesedtünk mire lekerül a bugyi.

2018. márc. 7. 17:22
 13/31 anonim ***** válasza:
34%

Teljesen természetes hogy szexuálisan vonzódik,izgalom hatására így reagál. Sztem nem kell ezt szóvá tenni. Van amikor csak úgy magától is feláll pl. reggelre, fizikai erőkifejtés közben stb.

Pl. a nőknek ha randi közben megjön a vérzés, azt sem szokták már az elején a legtöbben kibeszélni vagy ha megy a hasad.

2018. márc. 7. 18:02
 14/31 Diavolino44 ***** válasza:
100%

Honapok ota az elso erdekes kerdes. S ahogy latom a valaszoloknak az leesett, hogy ez termeszetes reakcio, de nem erre iranyult a kerdes!

Ez szerintem nem a pasitol fugg, hanem toled. Ha tudomast akarsz rola venni, akkor emlitsd meg. Ha ugy erzed, ignoralni tudod, akkor mintha mi sem tortent volna. S mivel nagyjabol ezzel mindenki tisztaban van, hogy ez egy termeszetes reakcio, igy a fiu sem fog belole nagy ugyet csinalni. De ha megemlited, akkor az legyen pozitiv.

En direkt ugy szoktam odahuzni a lanyt, kozel magamhoz, hogy erezze, mi tortent odalent. (Mar akinel ugy erzem, hogy szexualis nyitottabb) S mivel erzi, hogy ebben van szandekossag, kis csipkelodes a lany reszerol beleferne de meg az ae fordult elo. Tudomasul veszik, s ennyi. De ha csak “veletlen” kiszurtad, akkor lehet rosszul esne neki, ha cikized emiatt.

2018. márc. 7. 18:45
 15/31 anonim ***** válasza:
33%
A legkozelebbi eldugott helyen azonnal le kezeleni , le apolni a merevedo test reszt, ezaltal lankadt allapotot erhetunk el ami megoldja a gondot.
2018. márc. 7. 19:14
 16/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm azoknak, akik meg is értették a kérdést! :D

Meg a többieknek is köszi azért! :)

#14: A "kis csipkelődés" rész alatt mit értesz kicsit pontosabban? Tegyük fel, hogy nem fizikai kontaktusról van szó, bár gondolom annak örülnétek a legjobban... :D

2018. márc. 7. 20:09
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Normális férfiként azt mondom, ha érzed is, ne tedd szóvá neki. Nem mindenkinek esne jól, nekem sem. Ez nem tudatos dolog és kissé kínos is, mikor még szexről szó sincs. Később már nem probléma lehet vele viccelődni odanyomni, vagy nőként magadhoz szorítani, odanyúlni stb. De csak miután már volt szex, szerintem ez így normális.
2018. márc. 8. 10:58
 18/31 Diavolino44 ***** válasza:
100%

Szexualitasrol, egy no ritkan beszel olyannal, akivel csak ismerkedik, szerintem te is furcsallanad, ha masodik randin a pasi arrol beszelne, hogy neki xy pozban tud a legnagyobbat elvezni. Ez meg most is tabunak szamit, de olyan szinten, hogy parok nagy resze, meg parkapcsolatban se beszel rola. S pont ezert, nem sok verbalis reakciot kaptam ra. A “latom tetszem neked” volt ketszer, illetve non-verbalisnak egy finom vegig simitas volt azon a tajekon, nem izgato celzattal, csak olyan eszre vettem am!

De ez sajnos, barmennyire is termeszetes reakcio tabu errol beszelni.

De szerintem ezt te is erzed, hogy egy pasi mennyire “csibesz” vagy mennyire zarkozott. S ennek fuggvenyeben modositsd a reakciodat. Egy egeszseges szexualitassal rendelkezo ferfinek buszke kellene lennie.

2018. márc. 8. 19:28
 19/31 anonim ***** válasza:
76%
Nem tenném szóvá, természetes dolog, magamban örülnék neki...de nem akarnám kellemetlen helyzetbe hozni a srácot azzal hogy szóvá teszem, hogy "láttam ám!". 23L
2018. márc. 20. 18:48
 20/31 anonim ***** válasza:
66%
Mi a kellemetlen abban,ha annyit mondasz neki "csábító hangon" : érzem nagyon(ezt hangsúlyozva) bejövök. Nekem tetszett mindig. F32
2018. márc. 20. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!