Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenétek olyan 19 éves lánnyal aki már 14 pasival volt?
Nincs senki homlokára írva semmi. Az se, hogy egy önző egoista állat.
Tudod, létezik kommunikáció, ami az első számú összetevője egy kapcsolatnak.
Beszélgetés során derülnek ki a dolgok, és akkor amikor ezek kiderülnek, amik számunkra nem tetszenek, akkor lehet mondani, hogy bocsi, de nem kellesz ezért és ezért.
Simán. Legalább őszinte.
Az önbizalmamat erősíti hogy ennyi közül is én vagyok a befutó.
Biztos vannak olyanok,de inkább csak szexre. Ha valaki meg úgy igazán beléd szeret,akkor összejön veled valószínű.
Én lehet egész életemben nem leszek ennyi pasival tudatosan. :)
Miért ne?
Nincs beleépítve számláló:)
Én kb 30 pasival feküdtem le eddig. Nincs párkapcsoltom ezért a bulikon szoktam vadászni a jó pasikat!
Annyit leszűrtem ha érdekel valakit, a sportos magas férfiaknak van egy jó 17-19 es farkuk. Akiknek kisebb van ázok nem átlagosak hiába hiszik tévesen ezt.
27/N
ma 11:18 Tudod, nem válogatok. Idáig, öt egyetemet végzett nővel voltam közelebbi kapcsolatban. Tudom, messze nem reprezentatív és nem minden nő, arra használja az egyetemi éveket. Azért, mind az öt mesélt róla, nagy élvezettel, miket csináltak.
Az meg, hogy én csak szexuális tárgynak tekintem a nőket, kölcsönös. Vagy is, sok nő is szexuális tárgynak tekinti a férfiakat. Nincs ezzel semmi baj, csak ne hazudja azt, hogy szeret, az ötvenedik pasi után, mert kiröhögöm. Képtelen vagyok elhinni, hogy ilyen nőnek, lehet bármilyen érzése is. Az meg hogy tud szeretni, számomra kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!