Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezdenétek olyan 19 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenétek olyan 19 éves lánnyal aki már 14 pasival volt?

Figyelt kérdés
Szexuálisan... Egyébként csinos, aranyos egyetemista lány.
2018. márc. 7. 10:45
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
38%

Nincs senki homlokára írva semmi. Az se, hogy egy önző egoista állat.

Tudod, létezik kommunikáció, ami az első számú összetevője egy kapcsolatnak.

Beszélgetés során derülnek ki a dolgok, és akkor amikor ezek kiderülnek, amik számunkra nem tetszenek, akkor lehet mondani, hogy bocsi, de nem kellesz ezért és ezért.

2018. márc. 7. 11:46
 22/35 anonim ***** válasza:
67%

Simán. Legalább őszinte.

Az önbizalmamat erősíti hogy ennyi közül is én vagyok a befutó.

2018. márc. 7. 11:51
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vannak olyanok,de inkább csak szexre. Ha valaki meg úgy igazán beléd szeret,akkor összejön veled valószínű.

Én lehet egész életemben nem leszek ennyi pasival tudatosan. :)

2018. márc. 7. 11:52
 24/35 anonim ***** válasza:
95%

Miért ne?

Nincs beleépítve számláló:)

2018. márc. 7. 12:06
 25/35 anonim ***** válasza:
29%

Én kb 30 pasival feküdtem le eddig. Nincs párkapcsoltom ezért a bulikon szoktam vadászni a jó pasikat!

Annyit leszűrtem ha érdekel valakit, a sportos magas férfiaknak van egy jó 17-19 es farkuk. Akiknek kisebb van ázok nem átlagosak hiába hiszik tévesen ezt.

27/N

2018. márc. 7. 12:19
 26/35 anonim ***** válasza:
71%
Megnyugodhatsz, a valosagban sokan jarnanak veled es lesz is olyan aki felesegul is vesz a jovoben, felesleges itt ilyen kerdest feltenned, a rengeteg 25 eves szuz vagy szuz lelku, artatlanka fiu kozott, itt mindenkinek csakis a szuz lany az elfogadhato, akinek mar akar csak ket szexualis partnere volt oelotte az is riibanc es tarsai... Szoval inkabb felejtsd el az itteni valaszokat es ne a gyakoris szuzeknek (meg a szentfazek, tisztesseg mintakepe noknek) akarj megfelelni.
2018. márc. 7. 12:20
 27/35 anonim ***** válasza:
30%

ma 11:18 Tudod, nem válogatok. Idáig, öt egyetemet végzett nővel voltam közelebbi kapcsolatban. Tudom, messze nem reprezentatív és nem minden nő, arra használja az egyetemi éveket. Azért, mind az öt mesélt róla, nagy élvezettel, miket csináltak.

Az meg, hogy én csak szexuális tárgynak tekintem a nőket, kölcsönös. Vagy is, sok nő is szexuális tárgynak tekinti a férfiakat. Nincs ezzel semmi baj, csak ne hazudja azt, hogy szeret, az ötvenedik pasi után, mert kiröhögöm. Képtelen vagyok elhinni, hogy ilyen nőnek, lehet bármilyen érzése is. Az meg hogy tud szeretni, számomra kizárt.

2018. márc. 7. 12:27
 28/35 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudnék rá nőként tekinteni :)
2018. márc. 7. 12:34
 29/35 anonim ***** válasza:
27%
Én nagyon toleráns vagyok és nem szeretem, ha valakit akár nő, akár férfi a kapcsolatai stb. száma alapján ítélnek meg, utálom a hímsovin felfogást is, miszerint a nőknél gáz a több ex-partner. Viszont tapasztalataim szerint a legtöbb sok partneres emberke marhára alig védekezik, tuti volt olyan férfi, aki na én nem húzom fel a gumit elvet vallja...vagy orális szex volt, tehát fertőzésveszély eléggé erős.
2018. márc. 7. 13:09
 30/35 anonim ***** válasza:
69%
" válasz 25%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 40%-ban hasznos válaszokat ad" Hiába erőlködsz a kamu női regeddel, sajnos nagyon túltolod, kilóg a lóláb öcsém.
2018. márc. 7. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!