Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, ti kezdenétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti kezdenétek egy olyan lánnyal, aki egyszer már a múltban elutasított benneteket?

Figyelt kérdés
2014. okt. 29. 11:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
73%
Buszkesegbol nem
2014. okt. 29. 11:45
 2/19 anonim ***** válasza:
80%
Van olyan lány, aki ezt nagyon korrektül tette, úgy, hogy megpróbált nem megbántani. Vele talán. Az összes többi bunkó viszont elmehet a jó büdös francba, ha próbálkozna porig aláznám.
2014. okt. 29. 11:47
 3/19 anonim ***** válasza:
40%
érdekes én mindegy hányszor utasitom vissza a fiúkat újra próbálkoznak.. azt hogy lehet elerni hogy ne? mert én kedvesen szoktam elutasitani..
2014. okt. 29. 11:48
 4/19 anonim ***** válasza:
73%

Biztosan nem!

Még szexre sem :) ajánlom a "14 napos szabály" -t :)

Bepróbálkozol, és ha elutasít 14 napja van meggondolni magát. Utána akkor sem ha ő nyomul! Soha többé, eleve kizárt! Ez a szabály 1. tartást ad 2. "tétje" lesz a döntésének, és világos lesz, hogy nem a levegőbe beszélsz.

Viszont baromi nehéz megállni, amikor később ő nyomul. Ahhoz lelkierő kell már :DDDDDD

(és alkothatsz kivétel szabályt :D pl :anti-14 napos szabályt, hogy akkor ha két hétig nyomul "na jó nem bánom" ;) A lényeg, hogy férfiként alaphangon meglegyen a tartásod! Sokat számít!)

5/19 anonim ***** válasza:
57%

Nem, ez általában akkora trauma számomra hogy tuti nem, még akkor se ha ő lenne az atyaúristen, akkor se ha eltartana életem végéig akkor se !!!! 44négy44

Remélem érthető 17f

6/19 csabika1971 ***** válasza:
69%
Soha többé, kétszer nem lépek ugyanabba a sz'rba.
2014. okt. 29. 11:49
 7/19 anonim ***** válasza:
77%
Nem, csak az a baj, hogy ha szerelmes vagy a lányba, akkor lehet, hogy ez a legszarabb döntés, amit tehetsz.
2014. okt. 29. 11:55
 8/19 anonim ***** válasza:
60%
Nő vagyok, de nagyon kéne szeretnem azt a férfit, vagy nagyon sokat kell, hogy jelentsen a személye számomra, hogy még egy lehetőséget adjak neki egy ilyen lépés után mint amit irtál a kérdésedben:)
2014. okt. 29. 12:01
 9/19 anonim ***** válasza:
69%
Csak akkor ha ő kezdene nyomulni aztán összejönnék vele és jól átbsznám a gcibe.
2014. okt. 29. 12:03
 10/19 elena95 válasza:
Hááát..szereted még?! Vagy hogyan utasitott el es miert ?nem mindegy ,bár igazat adok az előttem levőknek:)
2014. okt. 29. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!