Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, ti kezdenétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti kezdenétek egy olyan lánnyal, aki egyszer már a múltban elutasított benneteket?

Figyelt kérdés
2014. okt. 29. 11:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Kezdenék-e? NEM! Ha Ő kezdene, akkor... talán... ha látnám, hogy kitartó. De nagyon oda kéne tennie magát, hogy megenyhüljek. Ha viszont bunkón utasított el, akkor én is bunkón elzavarnám a francba. Anyucijával szórakozzon.

De ha elutasított és utána vette a bátorságot, hogy próbálkozzon nálam, azért értékelném a bátorságát, hiszen ehhez egyfajta alázat kell... szóval érted. Szóval igazából hülyeség szabályt felállítani. A helyzettől és a személytől függ szerintem.

23/F

2014. okt. 29. 12:13
 12/19 anonim ***** válasza:
30%

Annyira ostobák fiatalabb korukban a pasik, hogy csuda. Semmit nem ismernek a nőkből, még a lelküket sem.. Semmit.

Aztán sirdogálnak, ha a csaj veszi a bátorságot, hogy megmutatja magát-hogy mit vesztettek. Pedig csak pirinyót kitartóbbnak kellett volna lenniük. Dehát aki türelmetlen, és nem stabil érzései vannak az adott fél felé., az igy jár mint ők.

2014. okt. 29. 12:16
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"mit vesztettek", "kitartóbbnak kellett volna lenniük"

#12-es, ez a klasszikus elkényeztetett hozzáállás, megmutatni, mit vesztett, mert ugye olyan értékes vagy, hogy érted teperni kell, már a puszta kegyet is ki kell érdemelni hogy egyáltalán szóba állj egy embertársaddal.

Csak ugye, kéretés meg időhúzó lebegtetés helyett kölcsönösen kéne hozzáállni.

Kevés bicskanyitogatóbb női szöveg van annál, mikor heteken át elvárjátok, a férfi bokáját törve küzdjön értettek, majd mikor megunja a kegyeskedést, "kitartóbbnak kellett volna lennie".

Abból indulok ki, amit írtál és ahogy fogalmaztál, az ugyanis beszédes.

Általánosítás akkor lenne, ha nem pontosan a te szavaid lettek volna.

2014. okt. 29. 12:23
 14/19 anonim ***** válasza:

"kitartóbbnak kellett volna lennie"

Esetleg kérvényt ne nyújtsunk be? Bankkártyát elfogad a kedves "hölgy" málnása?

2014. okt. 29. 12:26
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű...Bár attól függ. Először tudni szeretném, hogy mi változott, miért gondolta meg magát. Van egy szint ami alá nem megyek,nem leszek ló helyett szamár vagy ilyesmi.
2014. okt. 29. 12:29
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Háááát voltam 20 éves és most 36 vagyok. És mint a klasszikus viccben "férfi lettem nem érdekel csak nagy melle legyen" a hozzáállás.

Tudod az exemnek 7 hónapig udvaroltam huszonévesen meg is szereztem ,de oltári sok megaláztatás árán.

És nagyon sokszor estem pofára a "kitartóbbnak kellett volna lennem" :D Pont, hogy fiatalon voltam "kitartó"

Most már úgy vagyok vele, hogy olyan nővel nem is kezdenék aki az első 10 percben nem tudja, hogy széna vagy szalma :)

Nem pazarlom az időmet a női "jajjnemtudommitakarok"-ra :) Arra ott vannak a fiatal titánok.

Őket még hül*ének tudjátok nézni :)

2014. okt. 29. 12:30
 17/19 anonim ***** válasza:
10%
16 De akkor ne sirdogálj:D
2014. okt. 29. 12:32
 18/19 anonim ***** válasza:

Sírdogálás? :D Mikor láttatok engem sírdogálni nő miatt? :DDDDD Soha :)

Azon már túl vagyok igen régen.

2014. okt. 29. 12:33
 19/19 anonim ***** válasza:
kérdező, te vagy a lány?
2014. okt. 29. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!