Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra találkozás egy lánnyal, aki elutasított, mit váltana ki belőle, ha kiönteném magam?
Van egy lány, akitől többet szerettem volna. Elutasított, nem tud többet érezni, de nagyon jól esett amit csináltam, sosem kapott virágot senkitől, sosem futott utána senki még így. A jó viszony megmaradt, de aztán lett pasija... el is tűntünk egymás szeme elől, énis megpróbáltam másokkal, nem sikerült... De három hete egyedülálló lett.
Most gondoltam arra, hogy elhívnám valahová, valószínűleg belemenne. Csak kérdezgetni egymásról, kinek hogy sikerültek a dolgai. Aztán elmondanám neki, hogy azóta se jött lány a helyére, és nekem továbbra is hiányzik. A mosolya, a szeme, a nevetése... minden.
Ettől mit érezne szerintetek? Azt tudom, hogy ezzel nem tudok változtatni a dolgokon, tehát nem ebben reménykedek, nem kell ezt megirni. Csak elakarom mondani, aztán kezd vele amit kezd
"sosem futott utána senki még így"
Ezt úgy írod, mintha ez pozitív lenne.
Elutasitott, újra elfog!
26 x megjarhatja valakivel aki nem kell neki utána sem fog! Keres egy 27 iket de neked akkor sem ad esélyt ha Pl a megjeleneseddel volt gondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!