Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esős időben randihely?
Figyelt kérdés
Ma lesz az első randim egy lánnyal és ilyen időben nem nagyon lehet sehova menni. Amit kinéztem étterem az kinti részes. Mozi az pedig nem igazi randi, mert én főleg beszélgetni akarok vele.2014. szept. 13. 13:02
1/5 anonim válasza:
Nézz olyan éttermet, ahol bent is lehet lenni.
2/5 anonim válasza:
Cukraszda, etterem, kavezo, bar, ami lehetoleg kozel van a lanyhoz, vagy a buszmegallohoz, hogy sokat ne kelljen setaljon/setaljatok sokat az esoben...(s ez egy plusz pont lesz nala :P) Vagy akar hivd fel a lakasodra filmezni, habar elso randin kicsit bator tett, de nekem masadik randin bevallt :P
3/5 anonim válasza:
Meki, Burger King,kocsma, cukrászda, lépcsőház
4/5 anonim válasza:
Egy séta az esőben... Egy esernyő alatt... Megfeledkezve mindenről... Az eső nyugtató hangja... Ahhh, ez jól hangzik
Am egy cukrázda vagy egy nyugis kávézó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!