Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, mit kezdenétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit kezdenétek egy olyan lánnyal, aki? (lent) L

Figyelt kérdés

Hogy viszonyulnátok ahhoz a lányhoz, aki pár hónapja-fél éve úgymond lekoptatott titeket? Új esélyt szeretne, mert rájött hogy szeretne mégis kapcsolatot. A lány nagyon tetszett Nektek,..

remélem érthetően fogalmaztam!

Köszi előre a válaszokat:)

2014. aug. 16. 12:40
 1/9 A kérdező kommentje:

1 éve volt az első találkozás, de akkor még nem volt ismerettség.

1 randi volt

2014. aug. 16. 12:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Aki nem tudja elődönteni hogy mit akar arra nincs szükségem
2014. aug. 16. 12:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Makacs, hülye és túl büszke vagyok szóval elhajtanám akkor is, ha még mindig tetszene.
2014. aug. 16. 12:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát én biztos nem mennék hozzá oda. Ha akarna valamit, neki kéne most nekem udvarolni és nagyon odatenni magát, mert hogy én a kisujjam sem mozdítanám, az biztos.
2014. aug. 16. 12:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hajtania kéne, de nagyon! Akkor talán!
2014. aug. 16. 12:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, hogy hogyan történt a lekoptatás. Volt olyan lány aki arra hivatkozott, hogy még nem heverte ki az előző barátját, és nem áll készen újabb kapcsolatra. Neki csak kezdeményeznie kellene.

Viszont ha a lány nem volt korrekt, esetleg bunkó volt, vagy megalázott, akkor nagyon-nagyon oda kellene tennie magát, és lehet, hogy akkor is csak annyit kapna, mint amennyit érdemel. Egyszer megdugnám, aztán kidobnám mint a használt óvszert.

2014. aug. 16. 12:50
 7/9 anonim ***** válasza:
attól függ. ha az eszemre hallgatok akkor kizárt, hogy még egyszer a szokásos kötelező bájcsevejen kívül szóba álljak vele. sajnos a gyakorlatban ez nem mindig így működik...
2014. aug. 16. 12:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Az sem jó ok, ha egy csaj azt mondja még nem heverte ki az előző pasiját, vagy nem akar komoly kapcsolatot. Ezek olyan bevett kifogások és sok nő használja őket előszeretettel.
2014. aug. 16. 16:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Tudom, kedves előző, de jelen esetben ez hihető volt. A csajt dobta a barátja, akibe fülig szerelmes volt. Én az eset után pár hónappal próbálkoztam.
2014. aug. 16. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!