Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezdenétek egy ilyen lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenétek egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
Van egy lány msnen beszélgetünk, ö vett fel engem, azt mondta azért mert nagyon rendesnek tart engem. Nagyon kedves, kérdezget rólam, de nem tolakodó. Jó a humorérzéke, gyakran megnevetett, bár néha kicsit gyerekesen viselkedik egyébként lehet vele nagyon komoly dolgokról is beszélgetni. Ha valami van mindig megvigasztal, és lelkesedik mindenért amit mondok neki, vagy amit csinálok. Imádja ha bókolnak neki, de ő nem igazán szokott, mert kicsit szégyelős, talán mert nem volt még barátja. Bár néha nem lehet hova tenni a viselkedését, mert valamikor nagyon kedves, máskor meg kissé rideg vagy sértődöttnek tűnik. Külsőre egyébként szőke hosszú hajú, kék szemű, széparcú, kicsit husis, de nagyon ápolt. Igazából nem vagyok biztos benne, hogy akar e tőlem valamit, mert konkrétan nem utalt erre, és én meg nem tudom hogy ráhajtsak e mert még nem tudom hogy mit is akarok tőle igazán. Ti megpróbálnátok vele? Félek, hogy ha nem lépek most később megbánom.
2010. máj. 15. 13:54
 1/6 anonim ***** válasza:
alap,hogy ő vett fel már ebből lejön,hogy bejössz neki ;)
2010. máj. 15. 13:57
 2/6 anonim ***** válasza:

"Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg."

Szerintem azért viselkedik így mert ahogy mondtad nem volt még barátja. Én is így viselkedtem az első barátommal, aztán ahogy telt az idő kezdtem megváltozni. Nem tudja még hogy kell viselkedni egy paival. Ha érdeklődik utánad akkor biztosan akar tőled valamit. Szeritnem lépj, aztán meglátod mi lesz!Sok sikert!

2010. máj. 15. 13:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Sok értelme nincs a kérdésednek, csak jó tulajdonságokat soroltál fel, illetve olyan jellemrajzot ami 10-ből 9 lányra stimmel. Mi döntsünk helyetted?

Ez olyan, mintha pénzérmét dobnál fel, ha fej járok, ha írás passzolom.

Ha félsz, hogy később megbánod a kihagyott ziccert, akkor lépj. Ennyi.

2010. máj. 15. 14:21
 4/6 anonim ***** válasza:
LÉPJ!!!
2010. máj. 15. 14:45
 5/6 anonim ***** válasza:
hívd el mert ha túl sokáig vársz oda az egész.... és egy jótanács: ne zaklasd telefonon....
2010. máj. 15. 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:
mehetsz.Start.
2010. máj. 15. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!