Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenétek olyan 19 éves lánnyal aki már 14 pasival volt?
Én is csinos, aranyos egyetemista lány vagyok és nem gondolná senki, hogy 21 évesen már kb 30 pasival voltam :) Azért ennyivel, mert én nem szeretnék párkapcsolatot, nem vágyom rá, egyéjszakásokban “utazok” úgy 2 éve. Nekem így jó, én ezt élvezem, ettől nem gondolom, hogy értéktelenebb lennék. Nemis gondol senki annak, mert sok pasi járna is velem.
Amúgy sok olyan lány van, akiről nem gondolnátok, hogy falja a pasikat, de úgyse fogja bevallani nektek. Lehet a feleségetek előttetek belovagolta a fél világot, csak aztán lenyugodott :D Nem ez alapján kell megítélni az embereket, én sem aszerint választanék párt, hogy előttem hány lánnyal volt, csak az érdekel, hogy legyen megbízható és érezzem jól magam vele, tiszteljen.
Hadd döntse már mindenki el, hogy kit tart r*ngyónak és kit nem, ugyanúgy joga van hozzá.
"Nemis gondol senki annak, mert sok pasi járna is velem."
Egyik legnagyobb önámítás amit a héten olvastam. Nem járna veled senki, állandó ingyen puncinak akarnának, de többre nem tartanak a férfiak, hiszed vagy sem.
Ez inkább csak szánalmas és kiábrándító, hogy smiley-val tarkítva közlöd, hogy "ja igen, nagyon sok lány titkolja hogy mekkora ribi volt és ezt kötelességed elfogadni".
Tudom, le leszek pontozva, de régóta, mint használati tárgyra tekintek a nőkre.
Aki egyetemre járt, az meg tényleg, max egy éjszakára.
És ennek mi az oka? Volt egy múltbéli csalódásod?
Akkor anyukádra is így gondolsz?
Kisfiú, nem egyetemhez kéne kötni a r..bncságot, hanem személyiséghez.
23 évesen veszítettem el a mostani párommal és nem fősuli alatt. Ő az ország másik végében lakott éppen. 5 éve együtt vagyunk. Ő az első pasi az életemben miden téren.
Azóta elvégeztem még egy fősulit.
Az nem mások életébe való "belepofázás", ha valaki leszűr egy következtetést a cselekedetedről és azt felelni neked, hogy bocsi, de nekem ezért és ezért ez nem felel meg.
Fogadd el. Ez nem mások életébe való turkálás.
Nekem pl. az elfogadhatatlan, bocsi, hogy nőként válaszolok, ha egy pasi dohányzik és egészségtelen mozgásszegény életmódot folytat. Lehet akár milyen görög isten, ha közben dohányzik.
Mindenkinek különböző elvárásai vannak a másik felé.
Te se jönnél össze bárkivel. Neked is biztosan vannak elvárásaid, amit jó, ha a másik teljesít.
A te életed, azt csinálsz, amit akarsz. A tetteidért vállald is a felelősséget és a következményeket.
Egyébként pedig miért csodálkozol azon, ha k..rvának titulálnak, ha te magad kijelented, hogy csak egyéjszakás kapcsolataid vannak és nem akarsz megállapodni egy pasi mellett sem?
Mondom, vállald a tetteidért a következményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!