Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hiszik azt sokan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt sokan, hogy ha jól állsz anyagilag, akkor könnyű barátnőt találni?

Figyelt kérdés

A családom meglehetősen vagyonos, tényleg megvan mindenem, több is mint kéne, de ez semmivel nem jelent több esélyt a barátnő találásra. A haverjaim mindig mondják,"jaj neked biztos nagyon könnyen megy a csajozás". Meg eleve idegenek úgy állnak hozzám, hogy nekem biztos van barátnőm, mintha ezen múlna. Nem értem ezt a felszínességet.

Ismerek olyanokat, akiknek kb. semmijük sincsen, a keresetük is minimális mégis boldog párkapcsolatban élnek.

Én meg itt állok 26 évesen jó anyagi háttérrel, 2 diplomával, biztos üzleti befektetésekkel, de abszolút 0 párkapcsolati tapasztalattal.

Ha bárkinek ezt mondtam, nem hitték el.

3 lány is volt, akibe bele voltam zúgva, de nem akartak összejönni velem.

Az igaz, hogy közben meg értem is odavoltak csajok, de azok nem komoly kapcsolatra vágytak csak ilyen felszínes semmire, meg kalandokra. Hozzám nem az ilyen lányok illenek, én nem egy ilyen érzéketlen nagymenő arc vagyok. Bár sokan ezt gondolják rólam, mert úgy ítélkeznek, hogy nem ismernek.

2018. márc. 2. 23:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
11%
Nem elég pénzesnek lenni, azt ki is kell mutatni: nagy arc, márkás páwa ruhák, prolipresztízsautó (bmw, áudi, és hasonlók). Ha nem tudják mennyid van, csak 1 vagy a sok közül.
2018. márc. 3. 09:57
 22/28 anonim ***** válasza:

Én nem élek idealizált világban, de egyetértek a #9-es válasszal, szerintem nem idealizált, egyszerűen csak más az értékrendje, mint az itt kommentelgetőknek.

Nem mondom, hogy a pénz, vagy kinézet nem számít. Azt mondom, hogy bizonyos körökben ez nem minden. Ízlésről beszélünk, ami emberenként eltér, az én körömben bizony nem ízlése az embereknek az amolyan pénzes, de jellemtelen figurák. Azt elhiszem, hogy van ahol tapadnak a nők az ilyenekre is. Nem mindenki materialista, sok ismerősöm távolról elítéli az ilyen életmódú embereket.

Számomra a pénz vagy kinézet, súlyok átlagosan számít, én sem szeretném, hogy a párom lesüllyedt hajléktalan legyen vagy mázsás súlyokkal küzdjön, de nem is leszek elájulva attól, ha valakinek az az egyetlen életcélja, hogy tökéletesen nézzen ki és milliómos legyen, de emellett egy kultúrálatlan tapló.

Az egyik ismerősömnek volt ilyen esete egy gazdag pasival, aki azt hitte, hogy ő a föld középpontja a vagyonával, miközben jellemben taszító volt, ezért le is lett pattintva, aztán sajnálkozott ezért.

Feltételezem, hogy aki azt állítja, hogy “a pénz és kinézet növeli az esélyt”, az kb. az a típusú ember lehet, akinek “van sok esélye”, akit felszínesen valóban sokan megakarnak ismerni, és sokat csajozik, de ettől még igazán jó párkapcsolatra nem fog ennyiből szert tenni. Ebbe a sok felszínes ismerettségbe sok esélyt képzel bele, de tudjuk, hogy mennyiség nem egyenlő a minőséggel. Ha valaki csak azt akarja, hogy 1 párja legyen, de az igazán jó legyen lélekben és minden más téren, az nem arra vágyik, hogy több ezer fickándozó lehetősèg körbe lengje, csupa felszínes kapcsolatokkal.

2018. márc. 3. 10:25
 23/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A #9-essel sok mindenben egyetértek.

Valóban fontos, hogy én mit gondolok magamról. De én alapvetően szeretem magamat, elégedett vagyok, jól érzem magam a bőrömben, de így is mindig olyanokat vonzok be, akik nem hozzám valóak és nem találom az ideális társat, nincs szerencsém a szerelemben, pedig semmilyen önértékelési problémám nincsen.

2018. márc. 3. 20:52
 24/28 anonim ***** válasza:

#22: Nem értékrend kérdése, hogy valami működik vagy sem. Még mindig nem értem, hogyha nem működik a dolgok kipipálgatása, akkor nálam miért működött. Úgy érzem, örök rejtély marad...

De, mindenki materialista. Vagy ismersz olyat, aki olyannal feküdt le, aki olyannal feküdt le, akit külsőre nem talált vonzónak? Na, ugye.

Miért lenne tartalmatlanabb egy kapcsolat, amiben 80 kilósan, izmosan vesznek észre, mint az, amelyikben 120 kilósan, elhízva?

2018. márc. 3. 21:37
 25/28 anonim ***** válasza:
#24 Amit leírtál, attól még nem lesz senki sem materialista. Még a szavak jelentését sem ismered, nem vitázom.....
2018. márc. 4. 09:37
 26/28 anonim ***** válasza:
#24 Hogy a kérdésedre is válaszoljak, ismerek olyant, aki lefekszik olyannal, akit a “társadalom” nem talál vonzónak, tehát nem felel meg a mai “social idea of beauty” felszínes elképzelésnek. Nem tudom, hogy hoztad összefüggésbe a két dolgot, materialistának lenni és vonzódni valakihez.(ez a vonzalom szubjektív, tehát nem mindig a materialista világ elvei szabják meg). Már leírtam, hogy sok ilyen embert ismerek, de mindegy fölösleges bármit is írnom, amint látom nem olvassák figyelmesen, így értelmetlen.
2018. márc. 4. 09:44
 27/28 anonim ***** válasza:

#25: A materialista anyagelvű. Mindenki anyagot eszik és mindenki olyannal jön össze, akit vonzónak talál fizikailag is. Nézz utána a szónak, nem csak a pénzalapúságot jelenti.

#26: A materializmus nem egyenlő azzal, hogy valaki a társadalmi normák alapján választ.

2018. márc. 4. 18:19
 28/28 anonim válasza:
kedves kérdező, milyen számodra az ideális nő?
2018. márc. 4. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!