Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hiszik azt sokan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt sokan, hogy ha jól állsz anyagilag, akkor könnyű barátnőt találni?

Figyelt kérdés

A családom meglehetősen vagyonos, tényleg megvan mindenem, több is mint kéne, de ez semmivel nem jelent több esélyt a barátnő találásra. A haverjaim mindig mondják,"jaj neked biztos nagyon könnyen megy a csajozás". Meg eleve idegenek úgy állnak hozzám, hogy nekem biztos van barátnőm, mintha ezen múlna. Nem értem ezt a felszínességet.

Ismerek olyanokat, akiknek kb. semmijük sincsen, a keresetük is minimális mégis boldog párkapcsolatban élnek.

Én meg itt állok 26 évesen jó anyagi háttérrel, 2 diplomával, biztos üzleti befektetésekkel, de abszolút 0 párkapcsolati tapasztalattal.

Ha bárkinek ezt mondtam, nem hitték el.

3 lány is volt, akibe bele voltam zúgva, de nem akartak összejönni velem.

Az igaz, hogy közben meg értem is odavoltak csajok, de azok nem komoly kapcsolatra vágytak csak ilyen felszínes semmire, meg kalandokra. Hozzám nem az ilyen lányok illenek, én nem egy ilyen érzéketlen nagymenő arc vagyok. Bár sokan ezt gondolják rólam, mert úgy ítélkeznek, hogy nem ismernek.

2018. márc. 2. 23:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
8%

#9: Egy önképző szakkörön ez nagyszerűen hangzana, de a valóság más.

Lett egy kis pocim, jó páran megjegyezték és kevesebb nő figyelt fel rám. Nekiálltam kondizni. Mire látható eredmény lett, sokkal több nő figyelt fel rám és érdeklődött.

A kicsit több fizu társkeresés terén több programot és több új élményt nyújt. Pár centi a magassághoz férfiként rengeteg plusz esélyest jelent.

Az a helyzet, hogyha valaki kipipál valamit, akkor az növeli az esélyeit a dolgokban az élet adott területén. Ha nem így lenne, akkor vígan élne mindenki egy csomó sikerélménnyel a langyos pocsolyában is. A gyakorlat mégis azt mutatja, hogy aki abban él, az nem lesz random sikeres pl. a csajozásban...

Persze, vannak az örök elégedetlenek és kifogáskeresők, akik akármit is pipálnak ki, úgy fogják érezni, hogy nem történt semmi.

2018. márc. 3. 05:34
 12/28 anonim ***** válasza:
79%

Esélyt növelni és egy az egyben mindent megváltoztatni az életedben nem egyenlő. Mint írtam, nekem is lett önbizalmam a jobb alaktól. Apróság, persze, előrébb mozdított, minimálisan.

De fel kéne fogni, hogy ha valakinek egy az egyben nem megy az életében valami (pl.csajozás/pasizás) nem fog olyan mértékben és minőségben javulni semmi egy pipától, hogy az említésre méltó legyen.

Kipipálja pl az anyagiakat, átlagemberből gazdag lesz. Szerelmet nem tud venni és nem is fog ráakadni sokkal több nő, aki meg igen, azzal nagy eséllyel nem fog kialakítani mély, támogató, valódi kapcsolatot. Így van ez mindennel.

Aki azt hiszi, hogy csakaz alakja, csak az anyagi helyzete, csak a végzettsége miatt sikertelen, az téved. És erre majd akkor fog rájönni, ha kipipálja az adott tényezőt és várja a csodát, ami sosem jön el.

Lefogyni sem lesz elég. Akik lefogynak, sokkal inkább amiatt lesznek sikeresek párkapcsolat terén, amit közben tanulnak magukról. A meggazdagodással is így van ez. Egy lottó ötöstől senki sem lesz összeszedettebb, jobb befektető vagy jobb szerető. Vannak dolgok, amiket meg lehet venni és vannak dolgok, amiket el lehet érni vonzóbb külsővel. De igazán az ember keze nem ezekkel fog elérni ahhoz, amit akar. Tartósan és minőségileg biztos nem.

2018. márc. 3. 06:44
 13/28 anonim ***** válasza:
0%

#12: Oké... De nálam miért javult látványosan a helyzet attól, hogy edzettem?

Annyit mozdít előre a dolog, amennyit az illető meglát belőle. Írtam: Van, aki akármit ér el, panaszkodni fog, hogy azzal nem jutott előrébb.

Volt egy lány, aki egy másik országban lakott. Nagyon passzoltunk, de a tanulás miatt nem volt időnk és lehetőségünk tanulni. Ha lett volna pénzem, lehet, hogy épp vele lennék együtt. Mi segített volna a helyzetünkön? Pénz.

Amiket írsz, azokkal az a baj, hogy egy túlidealizált regényben nagyon szépen mutatnak, de egy materialista világban nem működnek. Ha megnyeri valaki a lottót, felesleges jó befektetőnek lenni, mert egy ötös kamatából simán elél. Sőt, ha valaki ezzel a pénzzel nekiáll sok nővel lefeküdni, akkor jobb szerető is lesz, mert a pénzzel tapasztalatot gyűjt. Az a helyzet, hogy a pénz mindenhez kell.

2018. márc. 3. 06:56
 14/28 anonim ***** válasza:
79%

Az a lány megtalálta volna a módját ennek a dolognak a folytatására pénz nélkül is. És te is.

A világ hiába materialista, társat nem vásárolhatsz. Lehet, hogy valaki megél az ötös kamatából, de nem lesz belőle az az ember, aki akkor lenne, ha éjszakákon át kuporgott volna a munkája felett, amíg fel nem húzott egy céget. Van, aki ezt az embert keresi. Aki pedig a pénzt keresi, az a "csajod" lehet, de a társad, aki megért nem lesz. Ahhoz hasonlónak sem ártana lenni. És azzal, hogy egy dolgot mutatsz, egy tényezőt kipipálsz, nem leszel az az ember, aki képes valamin igazán dolgozni és valami olyat csinálni az életében, ami garantálja, hogy soha többé ne kerüljön oda vissza, ahol anno volt.

Lefogyni sem elég. Az is egy életérzés, amit az ember megtanul, mikor rájön, hogy a tartós eredmény folyamatos odafigyelést igényel és teljesen más életvitelt. Sok dologgal van ez így.

És amíg te rád a pocidtól függően több meg kevesebb nő figyel fel (ezt nem tagadom, hogy működik, nekem is megnézik a fenekem meg az alakom... De attól még nem lesz más semmi), addig én azzal, az általad tündérmesének gúnyolt vacakkal, amit írtam, megtaláltam a párom, a társam a tündérmesém. Aki akkor is itt maradna, ha lenne pocim, sőt, szerintem támogatná is.

A pénz és a test a kirakatnak szól. Lehet vele csajozni/pasizni, de mint írtam is, minőségi és valódi változást nem fog hozni az életedbe. Aki fog, az te leszel és az, akiket új emberként magadhoz csalogatsz és barátoddá, szerelmeddé teszel. Meg a köröktől, amikben elkezdesz mozogni és amikhez tartozni fogsz, ha változtatsz. Úgy értem, ha ténylegesen változtatsz.

2018. márc. 3. 07:18
 15/28 anonim ***** válasza:
0%

#14: Hát, persze. Ha nem tudsz úszni és beledoblak a tengerbe, akkor megoldod, ha valóban életben akarsz maradni. Kb. ilyen szintű ez a logika. Írtam, hogy ezek a túlidealizált dolgok nem működnek a materialista világban.

Nem társat vásárol az ember, hanem lehetőségeket, amivel társat talál. Ha valaki kemény fizikai melót dolgozik és még túlórázni is behívják, akkor az illetőnek nem lesz annyi lehetősége fáradtan és kevés szabadidővel ismerkedni, mint akinek dolgoznia sem kell és ott a pénz. Aki megnyeri a lottót, mégis miért akarna az az ember lenni, aki 10 év alatt felhúz egy céget? Miért kéne képesnek lennie 10 évig szenvedni és nélkülözni? Mivel lenne több ember? Az is csak a mesékben van, hogy aki kőkemény munkával, hosszú idő alatt elér valamit, az bizony egy sokkal jobb emberré válik. Ismerek olyat, aki nagyon melózott a dolgokért és mellette elment az élet. Megkeseredett lett, mert kihagyott egy csomó dolgot. Olyat is ismerek, aki szívrohamot kapott a sok stressztől. Tudott dolgozni? Hát persze. Utólag örül neki? Nem. Ismét azt csinálod, mint az előző témával: Túlidealizálod.

Nem a tündérmesével találtad meg a párod. Pont azzal találtad meg, amit tagadsz: Hogy kipipálgattál dolgokat. A párod felfigyelt volna rád, ha mondjuk 100-120 kilós vagy?

A pénz és a test a kirakatról ÉS az elért eredményekről szól. Az, hogy valaki összehoz egy jó testet, az eredmény. Az, hogy valaki pénzt szerez, eredmény. Nem a semmiből jön össze mindenkinek a kirakat. És első körben társkeresés terén mindenki a kirakatot nézni, mert nem tud mást. Egy tömegből hogy szúrod ki, hogy ki a leghűségesebb vagy legodaadóbb? Sehogy. A kirakat alapján szűrünk első körben. Ha nincs rendben a kirakat, akkor nem lesz túl sok esélye az embernek új köröket lefutni és új társaságokat szereznie.

2018. márc. 3. 07:30
 16/28 anonim ***** válasza:
71%

Nem tudom mi lehet a gond. Meg itt az egyik kommentelő a BMW-vel van elfoglalva. És ha nekem bugatti-van? Akkor már senki vagyok?

30f

2018. márc. 3. 07:52
 17/28 anonim ***** válasza:
14%

Kamu kérdés, te egy átlagos feminista csajszi vagy :)

A férfi "imádok" már linkelgetik is be az anyagi helyzetükkel hátrányba levő férfiaknak, hogy látod látod nem a pénz a gond, csak te vagy nőgyűlölő, aljas, szánalmas kis vesztes...

A 6-os normális stílusban, mindennemű sértés nélkül leírta a véleményét, (mellyel 100%-ban egyetértek) életszerű példával szemléltetve a pénz szerepét és jelentőségét, de ezzel ellentmondott a feminista férfi "kedvelő" mantrának és gyorsan rárepültek az "igazság bajnokai" bajnokai, mint éhes légy a "légypapírra???"

2018. márc. 3. 08:42
 18/28 anonim ***** válasza:
21%
#17: Köszi! :) Lassan kezdem már megunni a válaszolgatást. Teljesen felesleges általában ezen az oldalon logikusan érvelni, mert úgyis az dönti el a válasz "hasznosságát", hogy melyik nemre van ráhúzva a dolog vagy kinek a világnézetét sérti. Az, hogy valami gyakorlatias, az itt semmit sem jelent. :/
2018. márc. 3. 08:46
 19/28 anonim ***** válasza:

Két dolog: egyrészt a családod vagyonos, te nem értél el semmit. Magyarul simán lehet, hogy egy vesztes vagy. Másrészt a pénz abban segít, hogy érdeklődjenek utánad a lányok. És igen, abban tényleg segít: sokkal többet vagyok lányokkal most, hogy havi 1 millió felett keresek, mint amikor egy kis senki voltam anyagilag. Most azon, hogy te egy túlfűtött romantikus alak vagy, hol segítsen a pénz, basszus?

Szóval ha csak pénzed van, de egy töketlen vesztes vagy, akkor maradnak a fizetős csajok. Ha van egy kis sütnivalód, és mondjuk magadtól is képes vagy pénzt előteremteni, megnő az önbizalmad és sokkal vonzóbb leszel a nők szemében. Sokkal.

2018. márc. 3. 08:50
 20/28 anonim ***** válasza:
Na az ilyen sracoktol nem sajnalom hogy van nekik ! Gondolom a lehuzos noket egybol kiszurod akik penzre mennek , ezt jol is teszed !
2018. márc. 3. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!