Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek jol nez ki ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jol nez ki ha egy fiu cigizik? A lanyokrol nem is beszelve.

Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 09:03
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
06:23 2 honapja nem cigizek , 5 év dohányzás után tettem le. nem hiányzik, nem akarom szivni és még a gondolattol is undorodom, hogy ujra dohányos legyek. Ettöl függetlenül nem itélek el senkit, csak azért mert cigizik:P. Ehhez senkinek semmi joga de ùgy látom evvel kevesen vannak tisztában. A kérdésre válaszolva egyes férfiaknak valòban jòl áll, és sztem a nök közül is van akiknek igen. de hát ... a nö ne csináljon semmi rosszat a férfi meg akármit. még mindig ilyen világban élünk:P.
2010. jún. 20. 23:19
 32/33 anonim válasza:

Nem néz ki jól.

Sőt 10-15-20 évnyi rendszeres dohányzás után jól látszik az emberek szája fölötti részén mennyire megráncosodik a bőr, olyan mint a cica feneke. ( ez nem túlzás )

2010. jún. 23. 15:02
 33/33 anonim ***** válasza:
Senki sem a kérdésre válaszolt, aki írta Willist annak igaza van, mindenkinek jól áll a cigi, olyan vagánnyá tesz mindenkit, tényleg oylan pacek hatása van, kérdés hogy megéri-e, én nem a rajoskodás miatt szívom, hanem mert élvezem a dohányzást, mondjuk nem 1-2 sáln fog múélni az életem, tudom ezt tartani, és fogom is.
2011. febr. 12. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!