Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek jol nez ki ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jol nez ki ha egy fiu cigizik? A lanyokrol nem is beszelve.

Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 09:03
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
76%
aki hülye haljon meg
2010. jún. 9. 09:51
 12/33 A kérdező kommentje:
koszonom ! pont ilyen valaszokra vartam :)
2010. jún. 9. 09:58
 13/33 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem itt páran nem a kérdésre válaszoltak. Én sem szeretem a dohányosokat, (büdös ez tény, velük vagy 20 percet, te is az leszel...), de ha az a kérdés, hogy jól néz-e ki, akkor szerintem igen. Marlboro man óta (meg a többi film, reklám) beleivódott az emberekbe, hogy ez menő. Persze ez férfira vonatkozik nem fiúra, mint ahogy már írtak. (Bruce Willis, Utolsó cserkész, ha ő nem férfias és menő, akkor nem tudom ki az.)
2010. jún. 9. 10:07
 14/33 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem nem néz ki jól, ha egy nő cigizik, de egy férfinak jól állhat, itt az előttem szólóval értek egyet. Én sosem járnék bagós nővel.

22/F

2010. jún. 9. 11:23
 15/33 anonim ***** válasza:
54%

Undorító.. bár manapság azt veszem észre, hogy egyre többen bagóznak körülöttem.. -.-' Főleg az ilyen 14-15 évesek.. pff!

F/18

2010. jún. 9. 11:42
 16/33 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem meg aki egy dohányos halálát kívánja,az dögöljön meg. Semmi jogotok ilyet mondani. Semmi közötök hozzá,ha valaki szívja, pláne nincs jogotok ítélkezni. Mellesleg nem minden bagós bunkó. Én is dohányzom, de ha valakit zavar,nem gyújtok rá, vagy arrébb megyek. Buszmegállónál elmegyek jó messzire,ne zavarjak másokat. És ahol van dohányzó helyiség, természetesen ott gyújtok rá. És ne gondoljátok,hogy egy bagós nincs tisztában a következményekkel. Egészségügyis vagyok, tanultam róla már nagyon sokat, én meg bevállalom a következményeit. Ez az én dolgom,senki másé. Én sem szólok bele,ha mondjuk valaki hetente váltja a szexpartnereit..az is van olyan veszélyes ha azt nézzük, mert elkaphat minden sz.art. Mégis az ő dolga, nem az enyém. A halálomat meg senki ne kívánja, csak mert cigizek. Mert EZ elég paraszt dolog. Egyébként a kérdésre válaszolva: szerintem sem áll jól a cigi senkinek, nem is az a célja, hogy jól mutasson. Egyszerűen egy rossz szokás. Az már más dolog,hogy a gyerekek szerint menő,és ezért rászoknak..majd megbánják.

22/L

2010. jún. 9. 11:55
 17/33 anonim ***** válasza:
53%

"Szerintem meg aki egy dohányos halálát kívánja,az dögöljön meg."

Nem kell azt kívánni, mert úgyis megdöglik.... ha nem holnap, hát akkor azután!

2010. jún. 9. 11:58
 18/33 anonim ***** válasza:
59%

11:55: Majd ha a halálos ágyadon, 40évesen szarrámorfiumozva fetrengsz a családod előtt, a tudatod utolsó, tiszta foszlányán biztos megbánod az első cigit, amire rápippantottál. Tudod, koporsószeg ;)

További jó öngyilkolást :)

2010. jún. 9. 12:43
 19/33 A kérdező kommentje:
:D:D:D tiszaa joo ez a dohanyos-nem dohanyos harc...... :D:D:D
2010. jún. 9. 13:20
 20/33 anonim ***** válasza:
68%

nem zavar a cigi, szerintem vannak akiknek jól is áll.

ja, és megsúgom a kedves kommentelőknek, hogy a nem dohányosok is meghalnak, ti is meghalhattok holnap vagy holnapután, ne féljetek :D

15/L

2010. jún. 9. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!