Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek jol nez ki ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jol nez ki ha egy fiu cigizik? A lanyokrol nem is beszelve.

Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 09:03
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Szerintem nem jó.Még ha "menő" is lenne akkor sem éri meg drága és büdös ráadásul még egéségtelen.

Még szerencse hogy vannak egy páran aki undorítónak tartja de eből sajnos kevés van.Én bevalom meg probáltam az elején mikor 12 évesek voltunk elszivtam egy cigit szar volt köhöktem nem volt kellemes én inkább elköltötem valami másra azt a pénzt amit az osztálytársaim cigire kőltötek.A dohányosok nem csak magukban ktesznek kárt hanem a környezetében élőkben is.Még ezzek elenére is Magyarország lakoságának 60% dohányzik és televanak a korházak mivel az emberek tüdőbetegek v szívbeteg v mindkető és ami miat még senki nek nem ajánlom mert INPOTENCIÁT okozhat főleg ez az ok ami miat nem cigizek:D

17/F

2010. jún. 9. 16:18
 22/33 anonim ***** válasza:

"nem zavar a cigi, szerintem vannak akiknek jól is áll."

Tipikus "tini" felfogás... nem tudod TE még 15 éves létedre, hogy mi a jó meg rossz...

2010. jún. 9. 16:39
 23/33 anonim ***** válasza:
54%
Igazad van, mindenki meghal egyszer... csak tudod nem mindegy, hogy mikor....... de hát szívjad csak azt a cigit, etesd a kis rákocskákat!;)
2010. jún. 9. 16:41
 24/33 anonim ***** válasza:
63%
Akkora lúzerek vagytok,dédnagyanyám 50 éve cigizik és tökéletesen egészséges,semmi baja a tüdejének.Én nem dohányzom,de nem is ítélem el azt aki igen.Nektek sincs sok jogotok hozzá.Ja és láttunk már olyat is,hogy valaki soha életében egy szálat nem szívott el és mégis tüdőrákban halt meg,szóval hagyjuk már ezt a szar dumát,ti biztos semmit nem tesztek,ami káros.Ki sem mentek a z utcára,mert szmog van és káros a tüdőre.......
2010. jún. 9. 17:04
 25/33 anonim ***** válasza:

Nem. Undorító, a szaga, a hatása, az anyaga, mindene! Ráadásul szerintem gáz, ha valaki cigizik. Még rosszabb, ha azért teszi, hogy népszerűbb legyen.

Utálom a dohányosokat, ezért nem is foglalkozom velük. Ő bajuk, ők fognak meghalni 10-20-30 évvel korábban tüdőrákban.

2010. jún. 9. 17:54
 26/33 anonim ***** válasza:
63%

ne értsétek félre, én nem dohányzom, túl drága szokás, max buliban 1-2 szál.

tudom, hogy a cigi rossz szokás, de ettől függetlenül tényleg jól állhat valaki kezében, nem csoda, hogy szexi kiegészítőként is szokták használni, pl. filmekben.

15/L

2010. jún. 9. 18:30
 27/33 anonim ***** válasza:
54%

"50 éve cigizik és tökéletesen egészséges"

Na ne mondd már... erre befizetek!;)

2010. jún. 9. 18:32
 28/33 anonim ***** válasza:

Hát pedig elhiheted,rajtam kívül szinte mindenki dohányzik a tágabb családi körben és senkinek sincsenek egészségügyi problémái.Én sem tudom,hogy csinálják,de nem is érdekel,nem az én dolgom.

Dédi pedig (megérdeklődtem)TÖBB,mint ötven éve dohányzik,minden otthonkája zsebe lyukas,mert annó az öreg nem engedte neki a bagót és amikor rajtakapta,az égő csikket az otthonka zsebben próbálta elrejteni:P

2010. jún. 9. 18:52
 29/33 anonim ***** válasza:
59%

Hát, hogy a kérdésre válaszoljak, nekem van, hogy nagyon megtetszik egy dohányzó férfi. Kicsit "rosszfiús" látvány, és az tetszik a nőknek általában. Az exem, ahogy lógott a szájából a cigi... hát mit mondjak, elég szexi volt.

És szerintem a nőknél is szexi tud lenni, nem mindig, csak bizonyos esetekben, főleg a vékony szálú.

(Kétségtelenül rossz és káros szokás, de mi tagadás, bizonyos helyzetekben stílusos tud lenni a cigi szerintem. Bár csak ezért ne szokjon rá senki. :))

2010. jún. 13. 14:55
 30/33 anonim válasza:
24 éve cigizek, de azt állíthatom, hogy undorító, büdös, és leginkább drága! Leszokni is nehéz róla. Valójában csak rossz tulajdonságokat tudok mondani róla! Ha egyszer rászoksz, akkor nem fogsz leszokni róla, maximum csak nélküle fogsz élni, és a kettő nem ugyanaz! Na megyek, és rágyújtok. ;)
2010. jún. 16. 06:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!