Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tüzel fel titeket egy részletes üzenet amiben leírjuk mit tenénk a másikal?
Figyelt kérdés
Nő,férfi egyaránt,kort és nemet írjatok. Csajoknak bejön ez valyon? Mi a velemenyetek ha csaj irja? 20f2018. febr. 28. 13:49
1/7 anonim válasza:
Ilyen helyesírással nem sokakat fogsz feltüzelni...
2/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon fura, soha nem csináltam ilyet. De egy ilyet"👉👌❤" viccesnek találnék, persze csak kapcsolatban, ha ismeretlen/ismerős/barát/akárki más aki nem a párom írná ezt neki ezt válaszolnám "👋". 24/N
3/7 anonim válasza:
Amugy ez akkor mukodik ha pl nagyon, nagyon reg irtok, intenziven, sokat reszletesen stb.
Volt 1-2 talalkozas, minden klappol, a “szerelem” becsomagolt es el is indult feletek, akkor mar mehetnek az ilyen irasok. Es ilyenkor van az effajta irasnak ertelme, erteke es mely uzenete.
Minden mas formaban teljesen felesleges, mert az ember nem mindenkinek irja le, hogy mint s, hogy dugna meg, erzeki csokok, simogatasok blablabla.
4/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy ki írja és hogy. Ha a csaj bejön vagy szeretem, akkor logikus, hogy bejövős a dolog. A gond az, hogy elég gyatra történeteket tudnak írni a lányok.
6/7 anonim válasza:
A csajok többsége nem csinál semmit, mert mindent a férfitól vár. Akkor mégis miről írnának?
7/7 anonim válasza:
A barátomtól bejön nagyon az ilyesmi. Idegeneket tiltanék, ha ilyeneket írogatnának.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!