Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem hagy békén, tippek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hagy békén, tippek?

Figyelt kérdés
Egy srác iwiwen nem hagy nyugton, meg akar ismerni, hülye kérdéseket tesz fel amivel emgtudna rólam dolgokat, de én már megírtam neki, hogy nem érdekel és barátom is van. De mintha nem értené meg, nem foglalkozik vele.HOgyan koptassam le? A srác azt hiszi magáról, hogy Adonis, sok csaj hever a lábai előtt, de engem nem érdekel,főleg mert ilyen nagyképű csajozós. Valami okos válasszal kéne lekoptatnom de nem tudom hogyan. Köszi
2010. jún. 8. 21:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem kell elolvasni a leveleit. Ha látja, hogy el sem olvastad őket, akkor szerintem egy idő után meg fogja unni.
2010. jún. 8. 21:23
 2/10 nielindi ***** válasza:
van olyan lehetöség, h letiltod az embert, nem tud irni. probálkozz ezzel. (felado kizárása)
2010. jún. 8. 21:24
 3/10 anonim ***** válasza:
tegyél az egójára megalázó megjegyzéseket.
2010. jún. 8. 21:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Igazából írnék valamit lealázót, de konkrétan mit?
2010. jún. 8. 21:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Ismered valamennyire, vagy teljesen ismeretlen?
2010. jún. 8. 21:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Személyesen nem, de a fél város megvolt neki, egy nagyképű k@csög
2010. jún. 8. 21:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Írd neki, hogy hallottad, hogy kicsi a farka...erre ugranak a pasik ;)

22/F

2010. jún. 9. 11:10
 8/10 anonim ***** válasza:

11:10

vigyázz, azt mondanám a helyében, hogy "ne higgy a pletykáknak, találkozzunk holnap, és meglátod, hogy jobb, ha nem hallgatsz másokra :D"

2010. jún. 9. 11:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem mutasd meg neki húúúsos melleid.
2010. jún. 9. 12:19
 10/10 A kérdező kommentje:
háhá egyátalán nem vagyok husos..de azért megmutassam? :P xD
2010. jún. 9. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!