Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szedjek fel csajt? Tippek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedjek fel csajt? Tippek?

Figyelt kérdés
Idáig az volt, hogy mindig csajok kezdeményeztek, én még soha sem szedtem fel senkit. Komoly válaszokat kérek!
2011. aug. 12. 22:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Ha netán leesne hajolj le érte és csak úgy szedd fel :D
2011. aug. 12. 22:25
 2/14 anonim ***** válasza:
Pláza, fórum, a tescoban csak selejtek vannak...
 3/14 xdj ***** válasza:
lol ez joo:))
 4/14 anonim ***** válasza:
2011. aug. 12. 22:27
 5/14 anonim ***** válasza:
nem is a te3csoba gazdaságos és most 2tőt fizet 1et kap akció van!!
2011. aug. 12. 22:31
 6/14 anonim ***** válasza:

Hát, szóbaelegyedsz vele, aztán 10-20 perc után kiderül mi az ábra...

De el kell keserítselek picit...

10 csajból 7 foglalt 2 meg leszbikus erre számíts.

2011. aug. 12. 22:36
 7/14 anonim ***** válasza:

Ne csapj bele egyből a lecsóba! Előszőr ismerkedj meg vele, legyél vele mindig kedves, őszinte, és viccelődj! Ne tegyél rosszindulatú megjegyzéseket neki! Ha már nagyon szoros a barátság, akkor megpróbálhatsz mégközelebb kerülni hozzá. Minden értelemben. Segíts neki, ha beszélgettek nézz a szemébe, bókolj, légy romantikus. Általában a lányok megérzik hogyha valamit akarsz tőlük (ha jól csinálod). Majd ha valami apró jelét látod annak h neki is bejössz akkor nyert ügyed van. Ha nemtod a jeleket akk egy kis tipp: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Aztán meg egy romantikusabb pillataban mond azt neki hogy én többet érzek irántad mint barát. És akkor ő vagy elküld azzal h nem jössz be/maradjunk barátok vagy pedig járni kezdtek.

Nagyon egyszerű amúgy, hidd el jönni fog magától ;)

Am én is lány vok.

2011. aug. 12. 22:36
 8/14 anonim ***** válasza:
Szia cica, van gazdád? :D
2011. aug. 12. 22:51
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
van és nem szereti a patkányokat-.-
2011. aug. 12. 23:00
 10/14 anonim válasza:
legyél bVzi, ez most a divat a lányoknál, mert megértő kedves romantikus és impotens -rájuk nézve- :D:D
2011. aug. 12. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!