Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Büntethető vagyok, ha 18 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Büntethető vagyok, ha 18 év alattival vagyok?

Figyelt kérdés
25 vagyok és van egy lány, akiről nem rég kiderült hogy még csak 16 éves. Kölcsönösen bejövünk egymásnak és szóba került ez a téma. A korához képest viszonylag érett. Őt nem zavarná a dolog, de engem igen. Nem tudom hogy a jelenlegi törvények szerint milyen következményei lehetnek annak, ha történik köztünk valami? Nem szeretnék kockáztatni.

2018. febr. 28. 00:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Beleegyezési korhatár

Azt hiszem ezt keresed!

Eszerint kölcsönös beleegyezéssel 14. életévüket betöltöttek bármikor bárhogyan kufircolhatnak, a magyar btk szerint.

Tehát egy 14 éves egy 68 évessel is simán. Maximum társadalmi felháborodás lehet a dologból, jogi következmény nem.

2018. máj. 3. 16:08
 12/12 anonim ***** válasza:
10-es azt is lehet, sőt jegyző és gyámügy engedélyével össze is házasodhattok :D sok boldogságot :D
2018. máj. 3. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!