Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Büntethető vagyok, ha 18 év alattival vagyok?
Figyelt kérdés
25 vagyok és van egy lány, akiről nem rég kiderült hogy még csak 16 éves. Kölcsönösen bejövünk egymásnak és szóba került ez a téma. A korához képest viszonylag érett. Őt nem zavarná a dolog, de engem igen. Nem tudom hogy a jelenlegi törvények szerint milyen következményei lehetnek annak, ha történik köztünk valami? Nem szeretnék kockáztatni.2018. febr. 28. 00:08
1/12 anonim válasza:
Büntethető vagy, hiszen elmúltál 18, de pont emiatt nem.
2/12 A kérdező kommentje:
És ha ő is akarná? Akkor is? Vagy ilyenkor a szüleit is be kéne vonni ebbe?
2018. febr. 28. 00:12
3/12 anonim válasza:
Ma Magyarországon a beleegyezés korhatár 14 év. A 14 és 18 közöttivel akkor büntetendő a szexuális cselekmény, ha valamilyen hatalmi / bizalmi viszonyban álltok, tehát pl tanára, nevelője vagy és ezzel a bizalmi viszonnyal visszaélés veszed rá a szexre.
A ti esetekben nincs szó bűncselekményről.
4/12 anonim válasza:
Ha a szüleivel csináljátok meg a kiscsajt, az szerintem súlyosabb. Fordulj ügyvédhez.
31/f
5/12 anonim válasza:
Nem büntethető. 14 éves kortól Magyarországon minden lány azzal kefél, akivel akar.
Egyébként nem egy retek osztálytársamnak volt gimiben, aki huszonéves palikkal dugatta magát, mert ettől érezte menőbbnek magát.
6/12 anonim válasza:
Pont 25 évesen jártam össze egy 17 évessel dugni, eszméletlen jó volt az ágyban.
7/12 anonim válasza:
Csak akkor, ha a csaj 14. életévét nem töltötte be a szexuális aktus időpontjában. Ekkor ugyanis mindegy, hogy beleegyezett , vagy sem, büntetendő a cselekmény.
10/12 anonim válasza:
És ha én a nagybátyja vagyok 41, ő meg 16 és mind a ketten akarjuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!