Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti engednétek a 14 éves lányotoknak hogy 20+-os fiúkkal járjon de 30 alattival?
Ismerek egy megtörtént esetet. A fiú 23 volt a lány 14 és hát a lány kamuzott aszüleinek,hogy ő a 16 éves pasijához fog menni, de közben a huszonéves gyerekkel talizott és hát lebukta, a lány szüleivel összefutottak a városban. A lány szülei viszont azt hitték a gyerek is tini, így nem lett semmi sem belőle.
Tanulság, ha már huszonéves pedomaci vagy nézzél ki úgy, mint egy tini! XD
szép volt 2-es!
Előttem, és az anyja előtt lehet fiúzni. Együtt aludni: NO!
Különben heretépés!
nahh. Van egy haverom 34 éves és összejött egy 16 éves lánnyal.
Eleve fura volt az egész, merthát mégiscsak ugye majdnem a lánya lehetne, dehát mki próbálta megérteni. Iszonyat sokat küzdött a szülőkkel is a srác, mert érthető módon ők sem nézték jó szemmel.
Súrlódások vannak, és ennek a java a korkülönbségekből fakad.
Amúgy tényleg szereti a lányt, csak nekünk pl találkozókkor kellemetlen néha, h egy "gyerek" is van velünk merthát arról én max nosztalgiázni tudok, milyen volt a középiskola, ugyanakkor bennem van egyfajta kötelességtudat is, h igyekszem jó példát mutatni neki.
Lehet, h ez hülyeség. De ha mondjuk nekem lenne egy 16 éves lányom és egy-egy estéje úgy végződne, ahogy most az enyém, csomókban hullana a hajam.
Ezt így nem tudom érthetőbben elmagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!