Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen alakú nőről mit gondoltok? Lehetne a barátnőtök/ feleségetek?
2018. febr. 27. 11:08
11/16 anonim válasza:
Nekem pl olyasmi alakom van mint a második linkben a 7es nekem. Soha nem volt gondom a jobb pasiknal.
N26
12/16 anonim válasza:
14/16 anonim válasza:
Ha teltkarcsúnak ejti azt, amit kövérnek írunk, akkor nem egy nyelvet beszélünk :)
Ha pedig azt gondolja, ez a legfontosabb egy párkapcsolatban, akkor biztos nem egymást keressük.
15/16 anonim válasza:
Volt egy srác aki nagyon tetszett, de neki az ilyen nők az esetei, így nyilván hasonlót választott (nem volt se kövér se igénytelen).
Én alakra amúgy ilyen típus vagyok.
24/n
A pasi 29/f
16/16 anonim válasza:
Az elején hozzászóló pasiknak,még hogy közepes meg rosszabb.Ezek nagyon is szép nők,gyönyörű arccal,hajjal,még ha nem 45 kilósak akkor is.Kíváncsi lennék rólatok egy fotóra,aztán meg lennétek lepődve ha ugyanezt a besorolást kapnátok,vagy rosszabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!