Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak válasza érdekelne első sorban. Szerintetek a barátnőtök, feleségetek min idegeskednek feleslegesen?
Ami szerintetek hülyeség és felesleges idegesíteni rajta.
Főképp párkapcsolatban lévő nőkre gondolok.
exem a saját szakmáján idegeskedett sokat, persze megértem stresszes meg megterhelő, de bakker miért sírt mindenen, hisz ő választotta azt a munkát...én is sírhatnék, hogy nekem milyen, de én választottam a sok hülyeségével együtt a saját munkámat
ami idegeneknél van itt is látom sokszor, hogy nem fog tetszeni a másiknak a melle, vagy a puncija, vagy a hasa vagy bármely része...
ezen szerintem baromira felesleges idegeskedni...
24F
Én szinte mindenen képes vagyok:
hogy nézett a szomszéd, miért plöttyedt pár szem eper a zacskóban, miért enged át az autós a zebrán-miért nem enged át az autós a zebrán és így tovább.
"Mindjart."
"Ez most feltetlenül szükseges, hogy ebben a pillanatban, kell, hogy megcsinaljam?"
"Nem er ra?... Nem! Nem felejtem el!"
"...!"
"Most meg mi a halalert vagy ideges?"
"Jaaaah... Igen, arra nem jutott mar idöm, nagyon elfoglalt voltam, de mindjart megcsinalom!"
Belegondolva, neha megertem ;)
1. Most éppen a gyereknevelésen...
2. Nics elég tisztaság és mindig rendetlenség van. (amúgy persze rend van)
Mindezeken jót kuncogok és nagyon imáfom, hogy ilyen ( túl) gondos...de emellett sok mindenben laza, bevállalós..
Gyakorlatilag mindenen.
Ha tényleg semmi nincs, akkor valami tök irreleváns f***szságon kezd el idegeskedni. Pl. egy barátnőjének(akivel amúgy évente 3x beszél) a pasija részegen ment haza, és azon húzza fel magát.
Irtó követelőző csajod lehet Kavalier....pont mint az exeim >.<
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!