Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi esélyem van egy lánynál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MyItBe kérdése:

Mennyi esélyem van egy lánynál, akivel eddig csak msn-en beszéltem?

Figyelt kérdés
5 hónapja beszélgetek msn-en egy lánnyal aki tetszik nekem és ő sem utasít el. Még nem találkoztunk. 55 km-re lakik tőlem és szeretnék vele találkozni a nyáriszünetben. Mit vigyek neki első alkalommal? Egy 15 éves srác kérdez.
2010. jún. 8. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem is ugyan ez volt egy sráccal de ő messzebb is lakott egy picit.ő végül összejött mással..:S a távkapcsolatok legtöbb esetben rosszul végződnek.de lehet nektek jólesz,de ha msn en beszéltek akkor feltétlenül kamozzatok úgy személyesebb.:D Sztem vihetsz neki egy csokit vagy rózsát..: DD
2010. jún. 8. 20:18
 2/7 anonim ***** válasza:

számításaim szerint 17.87% esély van a pozitív kimenetelre..

ha minden úgy halad, mint eddig, akkor ez az arány havonta csökken 1.98%-al. Ha teszel valamit a kapcsolatotokért, akkor heti 4.78% javulás várható, ha meghívod randira, +10%, randi végén a csók a mindenkori százalakos arányt feljavítja 1.39 szeresére. Sok sikert, remélem segíthettem.

2010. jún. 8. 20:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. Szerencsére jó vagyok matekból :-D.
2010. jún. 8. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
nincs mit!:) Röviden, tömören: Kezdeményezz, és csak összejön. Sok szerencsét. a százalékos voltam.
2010. jún. 8. 20:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem jó pár barátnőm volt internetről. Fontos szabály: NE hamarkodd el a szerelmi vallomást, addig biztosan ne, amíg nem láttad élőben ez legyen aranyszabály. Még akkor se ha láttad webcamon, és ezernyi képen.

Találkozz vele, de ne vallj szerelmet. Mindig csak tegyél rá utalást, ha jó vagy, a végén ő fog a lábaid előtt térdelni (ne értsd félre). Ha már érzed hogy nyert ügy, akkor jöhet a vallomásosdi.

2010. jún. 8. 20:57
 6/7 anonim válasza:

Ez gáz:D

képen lehet, hogy szép meg aranyos:D de élőbe nem biztosxD

még csak írogattatok egymásnak...(mivan a férfi hangja vanxD sose lehet tudni)

amúgy meg nem hiszem, fogtok járni. Ha mégis sikerül akkor se tart majd sokáig, de azért menj el hozzá és legalább szerzel egy új barátot.:D

2010. jún. 8. 22:52
 7/7 anonim válasza:
hát tudod ez úgyvan h attól függ.. mert énis így voltam egy sráccal hónapokig csak msn en beszéltünk meg telón mert ő meg 70kmre lakik tőlem .. de találkoztunk és jobban megismertem és mostis járunk.. és végülis minden jó lett mert a nyaralójuk meg 3 kmre van csak... szval ha ugye teis tetszel neki meg ő is neked akk majdnem minden jó leeht ..csak hát a távolság ..
2010. jún. 8. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!