Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mennyire számít nektek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire számít nektek? Mit szerettek jobban?

Figyelt kérdés

a nagy melleket,az átlagosat, vagy a kicsiket?

most a nagyra a nagyon nagyokat értem.

2010. jún. 8. 19:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
átlag
2010. jún. 8. 19:45
 2/11 MyItBe válasza:
100%
Szerintem az férfiak többsége a nagymellű csajokat szereti, bár az is igaz, hogy nekik mindegy csak jó legyen az ágyban. Én nyugodtan elmondom neked, nálam nem számít milyen egy nő melle. Tudjon szeretni és nekem ez fontos. Egy 18 éves srác.
2010. jún. 8. 19:45
 3/11 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten nem szeretem a nagyot. A kicsi és aranyos a nyerő :D
2010. jún. 8. 19:47
 4/11 anonim ***** válasza:
átlag
2010. jún. 8. 19:49
 5/11 anonim ***** válasza:
Azért ízléstelenül nagy ne legyen, de tény, hogy ha választani lehet, akkor a nagyobbak általában jobban bejönnek. De persze nem ez az elsődleges szempont, a belső tulajdonságok és az arcvonások szerintem fontosabbak.
2010. jún. 8. 19:50
 6/11 anonim ***** válasza:
24/F voltam.
2010. jún. 8. 19:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Mindenképpen a nagy, és természetes, lehetőleg egy teltkarcsú csajjal. Nekem ez a full ideálom.
2010. jún. 8. 19:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A nagy mindenképpen! Egy nő akkor szép ha van mit fogni rajta.

23/F voltam.

2010. jún. 8. 19:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a mellforma sokkal fontosabb, mint a mellméret. Egy kicsi de szép formájú mell lehet ugyanolyan szép, mint egy nagy, és a nagy is lehet gusztustalan. Amúgy énis az átlagos és kerekre tenném a voksom. 18/F
2010. jún. 8. 19:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Mindegy csak nem szólja le a kis f***-omat :D Amúgy a körülöttem élőkből ítélve közepes jön be mindenkinek, mint ahogy nekem is.
2010. jún. 8. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!