Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nektek melyik számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek melyik számít jobban? A magasság, vagy a sportos testalkat?

Figyelt kérdés
Értem én itt ezalatt azt, hogy melyik jön be jobban? Ha egy srác mondjuk csak pár centivel magasabb nálad, de izmos testalkatú, vagy az egy fejjel magasabb, de láthatóan vézna testalkatú. A kérdést mondjuk nehezítsük annyival, hogy arcra mindegyik jóképű. :)
2011. máj. 16. 09:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Ez egy fogós kérdés,mert én például a magas fiúkat preferálom,legyen magas de ne vézna:) Szóval a 2 példád kombinációja:D
2011. máj. 16. 09:38
 2/12 A kérdező kommentje:

De olyan lehetőség nincs. :D

Melyiket választanád így mégis?

2011. máj. 16. 09:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az összhatás és a stílus a lényeg. Az én barátom pont olyan magas, mint én, sportos az alkata és fantasztikus a stílusa :). Nekem sohasem volt egy

"ideálom", elsősorban mindig maga az ember számított. Aki meg csak egy típusú férfivel/nővel áll csak szóba az megfosztja magát sok értékes ember társaságától, v akár szerelmétől.

2011. máj. 16. 10:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha a választási lehetőség magas és vézna, akkor inkább csak kicsit legyen magasabb nálam és legyen sportos, vagy legyen egy kis pocija, mindegy... Lényeg, hogy a vézna srácok annyira nem jönnek be, magasságban meg tök mindegy, csak ne legyen alacsonyabb nálam.
2011. máj. 16. 10:36
 5/12 anonim ***** válasza:
mivel én is magasabb vagyok, ezért legyen magas. Jelenlegi párom is 17 cm-rel magasabb nálam és inkább szálkás mint izmos.. :) de tökéletes így is
2011. máj. 16. 15:02
 6/12 anonim ***** válasza:
Ilyen felállásnál a személyiség döntene nálam, mert egyik típusnak sincs számomra kiemelkedő előnye vagy hátránya. Szeretem a sportosabb alkatot és a vékonyabbat is. És nem érzem feltétlen szükségét, hogy párom égimeszelő legyen, de nem is hátrány, ha magas. Ha arcra és személyiségre is megfelel, akkor célegyenesben van nálam az illető =)
2011. máj. 16. 15:37
 7/12 anonim ***** válasza:
hát,én azt vettem észre,hogy jobban vonzanak a magas srácok,volt már "zsírosabb",izmosabb és véznább pasim is.de a vézna sem volt annyira vézna,volt rajta izom,de nem vitte túlzásba :D
2011. máj. 16. 17:49
 8/12 ymanon ***** válasza:

én a sportosat választanám :D

19/L

2011. máj. 16. 17:57
 9/12 anonim ***** válasza:
Én is a sportosat választom, mert nagyon magaas vagyok és ha a srác még egy fejjel magasabb lenne nálam.. :D Az úgy szép lenne.. :D Elég magasnak kéne lennie :)
2011. máj. 17. 19:15
 10/12 anonim ***** válasza:
utolsó.. milyen magas vagy? inkább egy fejjel alacsonyabb sráccal jársz?
2011. máj. 17. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!